Сложният личен живот на Кристиано Роналдо

| от MamaMia |


Кристиaно Роналдо е впечатляваща личност не само заради извънземните си умения на терена. Завърналият се в Манчестър Юнайтед след 12 години в Реал Мадрид и Ювентус капитан на Португалия е известен и с необикновения си личен живот, в който слуховете и мистериите преобладават над известните факти.

Именно спекулациите обясняват и противоречивите истории за неговите връзки, за децата му и за семейството му.

Слуховете за сексуалната ориентация на Кристиано някак си противоречат с факта, че той скоро ще стане баща на цели шест деца, след като с годеницата му Джорджина (с която са заедно вече 5 години) обявиха на 28 октомври, че очакват близнаци.

Всъщност догадките на тема „Гей ли е Роналдо“ не спираха години наред, още от момента, в които той придоби световна известност.

След 2013-а слуховете, че Роналдо предпочита мъже, станаха изключително упорити, особено след като той пусна снимка с Риана след неин концерт, а няколко дни по-късно певицата коментира „Имам много приятели гейове и винаги съм ги подкрепяла“. Медиите веднага свързаха това твърдение с ориентацията на футболиста, който е известен с грижливо поддържаното си тяло, лице, прическа и вежди.

През 2015-а футболистът беше заснет в подобие на интимна прегръдка с приятел на частна яхта, а през следващата година често летеше до Мароко, откъдето пускаше снимки с местния кикбоксьор Бадр Хари. На една от снимките Бадр държеше на ръце Роналдо край басейна, а текстът гласеше: „Младоженци!“.

През същата година Роналдо се сдърпа с Коке по време на дербито на Реал Мадрид с Атлетико. Причината била, че съперникът го нарекъл „педал“. „Може да съм гей, но съм пълен с пари, копеле такова“, отговорил Роналдо и дори се похвалил пред съотборниците си след случката. А медиите масово излязоха със заглавия: „Роналдо: Аз съм богат гей“.

Ориентацията на най-резултатният футболист в историята вероятно нямаше да бъде поставяна под въпрос и ако не бяха странните обстоятелства, при които той посрещна първото си дете, след което и следващите две.

Кристиано Младши – или Кристианиньо – се роди на 17 юни, 2010 година в САЩ от анонимна сурогатна майка. С нея футболистът има договор за пълно попечителство над детето. Идентичността на жената не се разкрива по силата на подписаното споразумение.

Седем години по-късно Роналдо се сдоби с още две деца – близнаците Ева и Матео, родени на 8 юни 2017 отново от сурогатна майка. Раждането става в САЩ, като футболистът дори изпусна мач за националния отбор на Португалия по повода.

Говори се, че Роналдо избрал Америка, защото в Португалия сурогатството е контролирано от държавата стриктно, докато в много щати на САЩ комерсиалното износване на дете е законно.

Пет месеца след раждането на близнаците си, Роналдо посрещна още едно дете – дъщеря си Алана Мартина, която е родена от Джорджина Родригес на 12 ноември 2017.

Това е първото общо дете на двойката.

Испанката Джорджина е бивша продавачка в магазините на Гучи в Мадрид, където и се запознава с Роналдо. В интервюта, дадени по-късно, тя си припомня че между двамата веднага припламнала искра и той я е запленил мигновено.

Когато се родят догодина близнаците на Джорджина и Кристиано, семейството ще се сдобие общо с 6 деца.

В крайна сметка няма публични доказателства за хомосексуалните отношения на Роналдо, но пък има сериозни индикации, че той е отдаден съпруг и много грижовен баща.


Повече информация Виж всички