5 оригинални начина да кажеш на мъжа си, че си бременна (от него)

| от Жоржета Попова |


Независимо дали бременността идва след дълги опити и натрупвано с години желание за възпроизеждане, или се стоварва върху вас като гръм от ясно небе, вие ще сте първата, която ще разбере, че скоро от вас ще стане нов човек. Буквално.

Уви, никой не е забранил със закон баналните начини за споделяне на тази информация, така че сте легално свободни да подарите на мъжа си тениска, на която пише „Честито, ще ставаш татко!“ или снимка от видеозон с картичка с щъркел.

Ако искате да сте оригинални обаче, ще ви предложим няколко начина да въведете виновника за подпухналите ви глезени в реалистичната конспирация, наречена „Ще си имаме бебе“. Всичко това обаче, в случай, че той е бащата. Ако не е или не сте сигурни, ще е необходима малко повече деликатност. И пак всичко ще бъде наред.

Ето ги и предложенията на MamaMia:

1. Бъдете си вкъщи един час преди той да се прибере от работа.Сгответе боб с кисело зеле, купете добро количество бири, нарежете пастърма, туршийка, сложете масата, пуснете мач или екшън, в който роботи се убиват с огромни алуминиеви ръце. Като се прибере, му кажете да не пипа нищо, а направо да сяда на масата. Оставете го да се отпусне максимално и внезапно започнете да имитирате хистеричен рев от съседната стая. Изчакайте да дойде сам и не отговаряйте ако ви пита какво става от хола. Ако не реагира, продължавайте да се дерете и в краен случай бутнете нещо, за да произведете ефектен трясък. Когато се появи, се усмихнете и му кажете да свиква с развалянето на удоволствията, защото в тази стая скоро ще плаче бебе. Радостта му е гарантирана.

2. Станете непоносима.Мрънкайте за всичко. Оплаквайте се обилно. Кажете му, че е простак, че не ви обича, че не разбира чувствата ви. Обвинете го за зимната обстановка навън. Кажете истината за това какво мислите за роднините му. Изпаднете в хистерия. Плачете, кършете ръце и го обиждайте. Когато атмосферата ескалира до абсолютна непоносимост, внезапно се превъплътете в ангела, който сте по принцип и му кажете, че е от хормоните. Защото…знаете нататък.

3. Подгответе дома подобаващо.Нека когато се прибере, да намери една стерилна къща с обезопасени ъгли, изпразнен алкохолен бар, зареден със стерилни шишета, разпиляни парчета лего по пода и майка ви в кухнята. Когато се изненада, се направете на три и половина. Изчакайте да се натъкне на помпата за сополи, поставена внимателно на нощното му шкафче (на мястото на лубриканта) и тогава го сюрпризирайте, че ще става татко.

4. Пригответе се за секс среща.Изчакайте го у дома в секси нощница, демонстрираща наедрелите ви гърди, и перверен чорапогащник с дупка. Запалете свещи, миризливи пръчици и всякакви други, псевдоромантични неща. Хванете го от главата за краката и го закарайте в спалнята. Нека нещата следват своя естествен ход на развитие. Миг преди кулминационния момент на акта, се издърпайте, станете рязко и кажете „Чуваш ли нещо?“. Той няма да чува нищо, а вероятно ще е и леко ядосан. Тогава му съобщете, че май бебето плаче. Извадете телефона си и снимайте физиономията му. След това му кажете, че не сте луда и знаете, че няма бебе, но скоро ще има. Честитете му събитието и се пригответе скоро да не правите секс.

5. Подходете директно. Кажете му, че му предстои най-великото събитие в живота на един мъж. Ако се зарадва, че сте му купили билет за следващия мач на Кубрат Пулев, го зашлевете. Ако не разбира какво става, му пуснете в Youtube видео с естествено раждане. Изчакайте да забели очи и миг преди да колабира, го прегърнете и му съобщете добрата новина.

Ако имате реални забавни случки за това как сте съобщили на любимия си голямата новина и искате да ги споделите, пишете ни на office@mamamia.bg. С удоволствие ще публикуваме вашите истории.


Повече информация Виж всички