Защо един мъж би снимал как бременната му жена повръща

| от MamaMia |


Сара Уансълм, майка на две деца, е бременна за трети път. Тя е пределно наясно с онази неособено приятна част от ранната бременност: повръщането.

Наскоро нейният съпруг решава да я снима, докато тя повръща в банята. До нея неотлъчно е дъщеря й Селина.

Разбира се, първоначално Сара се ядосва, че мъжът й я снима в такъв неудобен момент, но скоро след това си променя мнението си.

Причината да размисли са думите на съпруга й.

Ето нейната история, описана под прекрасната снимка в Instagram:

“Моят съпруг мило щракна тази наша снимка по-рано през седмицата. Помолих го не толкова мило да върви на м…та си и той го направи”, пише тя.

„Когато излязох от банята един час по-късно го попитах защо е решил да снима точно този момент, тъй като той определено не е онзи, който бих искала да запомня за цял живот. А той се усмихна и каза:

“Ами лошо ти е по цял ден, всеки ден през последните 4 седмици и постоянно питаш мен и себе си дали си заслужава да се чувстваш толкова лошо.

Затова исках да ти напомня защо правиш всичко това. Защото дори тази част от бременността да е ужасна, тя ще доведе до нещо изключително в края на краищата – ще ти доведе някой, който ще те обича безусловно, дори в най-лошия ти ден, ще ти доведе човек, който не се интересува от факта, че не си се къпала 4 дни и че повръщаш постоянно. Този човек ще продължи да иска да бъде до теб, ще държи косата ти, ще те потупва по гърба и ще ти казва, че се справяш страхотно. Това скъпа моя, е най-чистия вид любов, който някога съм виждал“.

Така че благодаря ти, съпруже, че винаги ме караш да видя голямата картина, докато съм фокусирана единствено върху малките неща пред мен – защото ако това бебе се окаже, че е дори 1/10-та толкова страхотно, колкото останалите ни деца, си е заслужавало всяка една секунда. (Въпреки че тази част от бременността е наистина гадна).“


Повече информация Виж всички