Задава се третото издание на Slingo Fest

| от MamaMia |


Ако сте фенове на бебеносенето и намирате бутането на количка за досадно, а носенето на бебето близо до тялото – за приятно и смислено, вероятно ще се радвате да разберете, че най-голямото събитие в сферата на привързаното родитество у нас отново ще ще събере на едно място производители и вносители на продукти, свързани с грижата за най-малките.

На партера на НДК тази събота (22 февруари) ще можете да разгледате, изпробвате и закупите ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, образователни играчки и боси обувки, всичко свързано с философията на привързаното родителство.

Всеки желаещ ще може да види демонстрация на избрания от него продукт и да получи професионален съвет за ергономичното поставяне на бебето в него. За всички присъстващи на място ще има тестерски кът с много и разнообразни носилки, които могат да се пробват безплатно.

На Slingo Fest 2020 ще можете да се информирате за новостите около отглеждането на децата. Ще получите експертни съвети във връзка с бебеносене, кърмене, многократни пелени и др.

Всички посетители, които се регистрират на входа ще се включат в томбола с награди.

Blizo_event

Събитието е с вход свободен.


Повече информация Виж всички