Коледа със семейството: какво да гледаме по празниците?

| от MamaMia |


Първият ден от серията почивни по празниците: от телевизора се носят весели звънчета, децата сa в очакване на подаръците, които ще им донесе някой домашен Дядо Коледа. След празничната вечеря всички са сити и доволни, а за родителите, поседнали с чаша вино в ръка, настава дългоочакваният момент за почивка.

Време е за домашно кино.

В гледането по разбираеми причини ще се включи и невръстната част от семейството, което означава, че филмите, дори да не бъдат следени от децата, не трябва да са съвсем неподходящи за тях.

Колкото до добре познатите коледни филми, то сега е моментът всички дружно да кажат силно „Не!“ на „Сам вкъщи“ – втора, осма и петнайста част. Твърдо и категорично „Не!“ и на „Наистина любов“ и „Не!“ и на която и да е история, купена в пакет от национална телевизия или кабеларка. Защото сюжетът на филмите по телевизията по Коледа винаги е един и същ: семейство с деца, на което се случват n на брой неприятности, но на 25-ти декември, докато навън се стели белият сняг, всички вече са си простили. И много си харесват подаръците, защото чрез тях са осъзнали колко са обичани…

Този захаросан сюжет си го имате вкъщи, наистина ли бихте си го причинили и от екрана? Вместо това вижте няколко неустоими висококачествени предложения от стрийминг платформите, които ще осигурят приятни минути за цялото семейство по празниците.