Седмичен хороскоп: триумф за въздушните знаци

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 05.02. до 11.02.)

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Везни, което й разположение ще направи понеделникът идеален за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще сключват споразумения и договорки или ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Денят ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да започнат нещо значимо за тях, което впоследствие да доразвиват.

Вторник, сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Скорпион. Бихме могли да използваме тези три дни за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но е важно да избягваме медицинските интервенции, провеждането на важни разговори или стартирането на важни проекти. Възможно е през периода да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се от предния месец напрежение в приятна компания.

Петък и събота Луната ще транзитира през знака Стрелец, следователно тези два дни ще са подходящи за учене на нови неща, стартиране на дейности, спортни активности, занимания с правни или философски въпроси, пътувания в чужбина или работа с чужденци.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще имат късмет с начинанията и по всяка вероятност ще пожънат големи успехи в обществен план.

В неделя Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през втория почивен ден ще сме доста по-сериозни и насочени към решаването на важни задачи. Не е изключено голяма част от нас, най-вече кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората родени с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат усещането, че срещат пречки и ограничения от вън, от заобикалящите или заради обстоятелства. Важно е да не се фокусират върху проблемите, ами да влагат достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от тях, понеже колкото повече усилия инвестират, толкова повече ще постигат.

През цялата седмица движението на Венера, планетата символизираща хармонията, партньорствата и баланса ще съвпада с това на Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, начини за изява и съзнателни нужди в знака Водолей.
Благодарение на аспекта през цялата седмица от една страна ще се стремим към едни добри и балансирани отношения с най-близките до нас хора, ще изясняваме стари конфликти и ще изчистваме неразбирателства.

От друга страна в професионален план ще имаме шанса да намерим своя най-добър начин да блеснем и да разгърнем потенциала и възможностите си.

Най-добре ще се отрази контактът на двете енергии на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. През седмицата те ще успеят да постигнат нещо значимо в личен план, към което от известно време се стремят.