Седмичен хороскоп: седмицата започва с любов

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 11.12. до 17.12.)

От понеделник до сряда включително Луната ще преминава през знака Везни. Това е знакът на партньорствата, компромисите, споразуменията и хармонията.

Първите три дни от седмицата са идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще потушават конфликти, други ще се договарят, трети ще решават финансовите си дела, докато четвърти ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Скорпион, знакът отговарящ за големите промени, драмите, работата с чужди пари, финансите, подсъзнанието и манипулациите.

Възможно е през тези два дни да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината. Периодът ще бъде подходящ за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не е добър за медицински интервенции, водене на преговори или стартиране на важни проекти.

Най-ползотворно ще се отрази преминаването на Луната през Скорпион на водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да намерят решението на проблем, който отдавна ги тормози или да постигнат значителен напредък по важна за тях задача.

Докато най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто.

Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина съществува риск да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението. За това на тях им се препоръчва да използват периода за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.

Събота и неделя Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което разположение ще ни направи доста авантюристични, оптимистични, любопитни и широко скроени.

Уикендът ще бъде идеален за пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или авантюристични занимания.

Най-добре ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни изненади и интересни предложения от близки до тях хора.


Повече информация Виж всички