Седмичен хороскоп: Отложете важните неща за сряда

| от Селена Астро |


В понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Риби. През тези два дни е важно да се стараем да сме максимално съсредоточени и последователни, защото има риск от заблуди и обърквания.

Най-подходящ ще е този период за занимания с водни спортове, изкуство, медицина и психология, но е добре да избягваме закупуването на скъпи стоки или услуги, подписването на договори или започването на нови дейности.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са силно романтични и по всяка вероятност никак няма да им се занимава с практични и материални неща.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Овен, най-борбеният и отстояващ се знак от зодиака, следователно тези два дни ще бъдат изключително подходящи защитаване на позициите, както и за инициирането на нови дейности.

Силни дни са и за спортни активности и авантюризъм,

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да направят пробив за нещо, към което се стремят. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Телец, което й разположение ще ни предразположи да се поглезим. Някои от нас ще се занимаят с кулинария или подредба на дома, докато други ще се отдадат на почивка и удоволствия и ще се погрижат за тялото и външния си вид.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

В неделя Луната ще се намира в знака Близнаци като в 17:30 следобед настъпва Пълнолуние в същия знак. ТогаваЛуната застава в точна опозиция със Слънцето в Стрелец.

Около Събитието е вероятно да не се чувстваме много добре, нито по отношение на себе си, нито по отношение на заобикалящите. Възможно е да сме докачливи и да предизвикаме ненужни кавги и разправии.

Най-добре е да използваме периода, за да разчистим в домовете си и да изхвърлим неща, които отдавна не ползваме, да преустановим стари и вредни навици или да се отдадем на творчески занимания или кулинарни експерименти.

Добре е всички, най-вече подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да внимават да не изпускат нервите си, преди да са сигурни в какво точно обвиняват заобикалящите, понеже има риск заради наранени чувства и подмолни течения да стигнат до големи конфликти, от които в крайна сметка нищо добро няма да излезе.