Любов и самота в новия албум на Florence+the Machine

| от |


Вчера Florence + the Machine се завърнаха с дългоочакван нов албум – озаглавен „High As Hope“.Първият официален сингъл от албума е песента „Hunger“, която Florence + the Machine описват като проект, който дефинира музикалната им кариера. „Hunger“ съчетава в себе си интимния, откровен лиризъм на The Florence + the Machine, създаващ усещането за приемане и общност. Песента разказва за търсенето на любов в неща, които може би не са любов и за стремежа да бъдем по-малко сами, който в някои случаи ни прави още по-изолирани. „Понякога, когато не можеш даизразиш чувствата си,гиизпяваш“, споделя Florence.

SAO PAULO, BRAZIL - MARCH 13: Florence Welch from Florence and The Machine performs at 2016 Lollapalooza at Autodromo de Interlagos on March 13, 2016 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Raphael Dias/Getty Images)

Новият албум „High As Hope“ е олицетворение на артист, който изглежда по-уверен от всякога. Текстовете на песните ни пренасят в тинейджърските години на Florence, но ни предлагат една по-зряла гледна точка. Florence споделя, че „щастието не винагитрябва да е голямо и драматично. Често го срещаме в ежедневни неща. В този албум има много любов, има и самота, но много любов!“

„High As Hope“ е албум за паденията и възходите с текстове, пропити с радост и ярост. Но радостта безспорно доминира и в крайна сметка побеждава. „Човек винаги трябва да се развива и да работи върху себе си.Аз все още имамвърху какво да работя, но като че ли вечеследвам истинското си Аз. Чувствам се по-комфортно със самата себе си.“ И за Florence Welch това е само началото на много дълго пътешествие.