Колко е важно да бъдеш сериозен…в клубния живот

| от |


Клубният живот в България можем да го разделим на две основни категории – заведения, в които хората се забавляват и такива, в които отиват, за да се покажат. Да покажат какво са придобили през изминалата седмица – кола, гадже, дрехи, пари… В тези заведения е забранено човек да се забавлява. Освен лепенките на вратата със забрана за животни, сладолед и оръжие – би трябвало да присъства и такава на усмихнато човече.

В тези клубове влизаш и всички погледи са вперени в теб. Първо оглеждат с какво си облечен, след това какво си поръчваш и ако случайно дръзнеш да изтанцуваш някоя песен всички погледи се отместват от твоята персона погнусено. На излизане оглеждат спряната кола, в която се качваш и разбира се коя жена се качва в нея. Не дай си Боже някой от тези елементи да не е на достатъчно високо ниво.

Цялата клика от клюкари започват още от първия им работен ден да действат активно, за да може цялата аудитория на съответно заведения да е абсолютно наясно с „грешката“, която си допуснал през уикенда. В един момент дори се питаш дали ако тези хора отдаваха толкова голямо значение на работата си, а не на клюки, страната ни нямаше да е на по-високо равнище.

Следващият уикенд ти отново си там, но вече всички те гледат някак снизходително. Имаш право на поправителен, както в училище, но ако и този път се издъниш просто те изключват завинаги. Така че внимавай с непринудените движения и с жените, които ти се лепят (ако въобще са останали такива след последната ти издънка).

И тук идва на дневен ред въпросът – нали тези заведения са направени с цел да се забавляваме, да „изпушим“ от напрегната седмица, културно да се напием и да забравим проблемите си. Явно не е точно така, защото аудиторията им явно няма тежка физическа и умствена работа, явно те приемат стоенето в тези клубове за един вид „работа“ и колкото да ви се струва абсурдно – 60% от хората можеш да ги засечеш в дневните аналози на клубовете, където хапват и пийват по цял ден.

В този случай имате два варианта в зависимост от вашата нагласа. Ако сте от хората, които държат да покажат на какво са способни, каква кола имат, каква жена притежават и колко лошо гледат – този тип клубове са точно за вас. А ако сте от онези, на които не им пука как изглеждат и просто искат да се забавляват има място и за вас под слънцето, просто не се залъгвайте, там няма да ви приемат добре.


Повече информация Виж всички