Джулия Робъртс с награда от списание InStyle

| от |


Джулия Робрътс бе накарана да се просълзи от сценариста на филма „Нотинг Хил“ – Ричард Къртис, докато Джеф Голдблум фокусира вниманието върху чорапите си на церемонията за наградите на списание InStyle.

Стилисти, дизайнери и знаменитости присъстваха на ежегодното събитие. Дженифър Анистън, Джулия Робъртс, Арън Тейлър-Джонсън и съпругата му, Клеър Уайт Келър се събраха в центъра „Гети“ в Лос Анджелис за 4-ата годишна церемония за наградите на списание InStyle. Събитието честваше знаменитости, които остават зад кулисите, като коафьора Крис Макмилън и гримьора Джеймс Калиардос, сред чиито клиенти са Хилари Клинтън и Риана.

Ричард Къртис, който имаше за задача да представи Джулия Робъртс като икона на стила, разказа как актрисата навремето установила, че дъщеря й е болна. „Тя свали обувките с марка Jimmy Choo, които носеше и ми ги поднесе, за да ги дам на дъщеря си – каза той. – Спомням си, че се скиташе боса в Найтсбридж в Лондон и че тогава си помислих, че пред мен е квинтесенцията на онова, което тя всъщност е – прекрасен и същевременно скромен човек.“

Когато се качи на сцената, Джулия Робъртс заяви, че Къртис я накарал да се просълзи.

В благодарственото си слово Джеф Голдблум, който получи награда за най-стилен мъж, сподели различни неща от начина си на живот – от изпълненията си на джаз музика на пиано до носенето на чорапи с принтове на зебра и на кадифени панталони с леопардови принтове. „Много от онова, което ми се приписва, идва от елегантността, която се дължи на факта, че съм близо до нея“, каза той, посочвайки съпругата си Емили.


Повече информация Виж всички