Джулия Робъртс с награда от списание InStyle

| от |

Джулия Робрътс бе накарана да се просълзи от сценариста на филма „Нотинг Хил“ – Ричард Къртис, докато Джеф Голдблум фокусира вниманието върху чорапите си на церемонията за наградите на списание InStyle.

Стилисти, дизайнери и знаменитости присъстваха на ежегодното събитие. Дженифър Анистън, Джулия Робъртс, Арън Тейлър-Джонсън и съпругата му, Клеър Уайт Келър се събраха в центъра „Гети“ в Лос Анджелис за 4-ата годишна церемония за наградите на списание InStyle. Събитието честваше знаменитости, които остават зад кулисите, като коафьора Крис Макмилън и гримьора Джеймс Калиардос, сред чиито клиенти са Хилари Клинтън и Риана.

Ричард Къртис, който имаше за задача да представи Джулия Робъртс като икона на стила, разказа как актрисата навремето установила, че дъщеря й е болна. „Тя свали обувките с марка Jimmy Choo, които носеше и ми ги поднесе, за да ги дам на дъщеря си – каза той. – Спомням си, че се скиташе боса в Найтсбридж в Лондон и че тогава си помислих, че пред мен е квинтесенцията на онова, което тя всъщност е – прекрасен и същевременно скромен човек.“

Когато се качи на сцената, Джулия Робъртс заяви, че Къртис я накарал да се просълзи.

В благодарственото си слово Джеф Голдблум, който получи награда за най-стилен мъж, сподели различни неща от начина си на живот – от изпълненията си на джаз музика на пиано до носенето на чорапи с принтове на зебра и на кадифени панталони с леопардови принтове. „Много от онова, което ми се приписва, идва от елегантността, която се дължи на факта, че съм близо до нея“, каза той, посочвайки съпругата си Емили.