Актрисата и продуцент Хилари Суонк и нейната любовна история с Филип Шнайдер

| от |


Двамата влюбени се засичат на брънч в 10 часа през 2016 година, организиран от техни близки приятели. Разделят се след час. Минава доста време преди двамата да обяват официално своята връзка. След близо година Филип пада на колене и предлага брак на актрисата.

Хилари и Филип обичат природата и още от самото начало са сигурни, че ще се оженят близо до дома си в Калифорния, за да са до бащата на булката, за който тя се грижи, след прекарана трансплантация на бял дроб.

 

суонк

 

Булчинската рокля, която Хилари Суонк си избира за сватбата е на Ели Сааб. Тя е направена от 25 метра дантела, осем метра копринен шифон и шест метра коприна. За направата й са били необходими 150 часа труд, от които 70 са отделени единствено за бродерията. Седем души от екипа на модната марка са били посветени в направата на булчинската рокля.

 

суонк

 

Церемонията се провежда сред природата и за украса на събитието са служели 800-годишни дървета. Гостите са поканени в стара плевня, която е била специално аранжирана за събитието. Менюто е включвало салата от спанак и кале, печено телешко, сьомга, пържен карфиол със сос от песто. За десерт е била подготвена специална безглутенова, вегетарианска торта.

Младоженците правят изненада на поканените – Хилари и Филип се появяват на дансинга, за да изпълнят танцът на Фред Астер и Джинджър Роджърс.

Актрисата се преоблича след самата церемония в костюм на Dior. Обувките, които избира за най-важния ден в живота си са на Christian Louboutin, официалните обувки на младоженеца също са на френския бранд.

 

Снимки: Instagram