Пътувания и авантюри за Стрелците до края на годината

| от Селена Астро |


Любов

Стрелците ще са много авантюристични и любознателни през месеците до края на годината. Възможно е да се впуснат в пътувания към интересни дестинации, туризъм и забавления с приятели.

Тези от тях, които са в сериозни партньорства, не е изключено да споделят новите си преживявания с любимия човек. Ако обаче интересите им се разминават, е възможно сами да се отдадат на забавления и развлечения, поради, което има риск да обидят човека до себе си. При всички случаи е важно да са внимателни да не прекалят с непремислените любовни закачки и да си оставят време и за любимия, за да не влошат отношенията си перманентно.

Свободните Стрелци за сметка на това ще могат да разгърнат напълно флиртаджийския си потенциал през оставащите до края на годината месеци и ще завържат нови и силно интригуващи ги познанства, някои от които биха могли да прераснат в сериозна връзка.

 

NEW YORK, NY - MAY 02:  Taylor Swift attends the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City.  (Photo by Neilson Barnard/Getty Images for The Huffington Post)

Певицата Тейлър Суифт е родена на 13 декември.

 

Работа и пари

Стрелците ще работят усилено над граденето на своя имидж през идните месеци и по всяка вероятност ще се развиват, учейки нови неща.

Много е важно да са старателни и отговорни, както и да внимават с документите, които подписват и подават, особено през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий.Докато те траят е важно да внимават с големите покупки и инвестиции и е добре да не се хвърлят през глава в не достатъчно добре премислени сделки.

Представителите на знака, които имат частен бизнес, работят с равноправен партньор или са в адвокатския бранш, ще имат множество професионални успехи и ще затвърждават името си в дейността, с която са ангажирани.

Докато тези, които са в държавния сектор или са служители във фирма е важно да са внимателни и да се пазят от заблуди, понеже има риск да бъдат подведени и някой да ги злепостави пред шефовете им, да открадне ценна идея и да обере лаврите за нея.

 

ники минаж

Ники Минаж е зодия стрелец и е родена на 8 декември.

 

Здраве

През месеците до края на годината е много важно Стрелците да не се претоварват и преработват и доколкото е възможно да избягват стреса, за да не пострада здравето им. Добре е въпреки вероятно претрупания им график да си оставят време за творчески занимания, плуване, йога или танци, защото в противен случай не е изключено да си докарат психосоматични симптоми, главоболие, стомашни неразположения, алергии, в краен случай дори проблеми с щитовидната жлеза.

 

Известни дами, които са зодия Стрелец:

бритни спиърс

Бритни Спиърс е родена на 2 декември.

 

UNSPECIFIED : U.S. pop diva Christina Aguilera strikes a pose during the shooting of the latest global Pepsi commercial. The campaign called downloaded features Aguilera in a number of exotic locations, and allows fans to download a personal performance of their choice. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images for Pepsi)

Кристина Агилера е родена на 18 декември.

 

свекърва, джейн фонда

Актрисата Джейн Фонда е родена на 21 декември.