Колко е трудно да бъдеш…с мъж Рак

| от MamaMia |


Ако сте хвърлили око на мъж Рак или вече имате връзка с такъв и се чудите, как да го задържите, може би долните съвети ще ви бъдат от полза.
Най-важното нещо, което е добре да запомните е, че знакът Рак се управлява от Луната, небесното тяло, което отговаря за семейството, грижата за другите, емоциите и подсъзнателните нужди.

За да запазите близостта си с представител на знака горещо ви препоръчвам:

Уважавайте родителите му и поддържайте добри отношения с тях.

Мъжът Рак е много силно привързан към корените и семейството си. Докато са живи родителите му, той ще се грижи за тях, ще ги посещава и ще се допитва до мнението им.

Много е важно да не се опитвате да критикувате родителите му, още по-малко да влизате в открити битки с тях или да се опитвате да прекъснете или ограничите общуването им. Това би било пагубно за отношенията ви.

Не го предавайте

Мъжът Рак е дълбоко емоционален, обидчив е и трудно прощава неспазена дума или измяна.

Тези от вас, които са обвързани от дълги години с мъж от знака, ще потвърдят, че той помни случки от преди пет-десет години, които са го ядосали и от време на време ги преповтаря и натяква. Дори и да казва, че е простил, никога не забравя.

Важно е да ви има доверие и да може да разчита на вас. Повече от всичко той търси емоционална сигурност. Ревнив е и има силна нужда от демонстрация на внимание и любов. Ако сте прекалено флиртаджийски настроена, обичате да излизате с приятелки и приятели, много силно цените свободата си и не обръщате достатъчно внимание на вашия Рак, той постоянно ще е нащрек и има риск в някакъв момент да се отдръпне от вас.

Грижете се за него

Мъжът Рак е голям домошар – домът му е неговата крепост. Ако искате вие да сте жената, при която ще се връща ден след ден, е много важно да поддържате домашното огнище чисто и комфортно.

Препоръчително е да готвите вкусно и да го глезите. За него няма по-голяма радост от това да се отпусне на любимия диван и да усеща присъствието на любимата жена до себе си.

Той харесва чувствени и женствени дами, жени които не се притесняват да показват слабост или ранимост пред любимия мъж и които се разтапят в обятията му.

Ако спечелите сърцето на мъжа Рак, той ще ви бъде верен и предан. Ще се грижи за вас, както по време на хубави, така и по време на напрегнати житейски периоди.

Винаги ще има на кого да разчитате и към кого да се обърнете. Никога повече няма да ви се наложи да сте сама срещу света.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.