Какво очаква Близнаците до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

Близнаците, които са в сериозни партньорства, ще се чувстват принудени да докажат любовта си пред любимия през месеците до края на годината. Много вероятно е най-близкият до тях човек през последно време да се е чувствал пренебрегнат и не достатъчно оценен.

За да не допуснат охлаждане в отношенията, е важно представителите на знака да се постараят да отделят подобаващо време на любимия, да го поглезят, да го накарат да се почувства обичан и оценен. По-авантюристичните представители на знака биха могли да попътуват заедно с партньора до интересни дестинации, на останалите се препоръчва започване на ново съвместно начинание. По този начин биха могли да възродят отношенията си и да преоткрият човека до себе си.

Близнаците, които не са в сериозни партньорства, ги чакат интересни флиртове и любовни приключения до края на годината . Те ще се натъкнат на оригинални хора, които ще са много по-различни от досегашните им любови. Вероятни са връзки с чужденци, хора с интересни философски виждания, както и такива с нестандартен мироглед, които ще успяват да ги вадят от рутината на ежедневието и да им помагат да видят нещата, които ги занимават и вълнуват в нова светлина.

Работа и пари

В професионален план Близнаците ще напредват стабилно и целеустремено във важна за тях посока до края на годината. Тези от тях, които през предните месеци са започнали сериозни проекти, ще успеят да ги финализират и да пожънат голям финансов успех и признание в последствие.

Извън периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий, биха могли да започнат ползотворни бизнес партньорства и да сключат важни за израстването им сделки.

Голям успех се очаква да имат с търговията, туризма, финансовите операции, творческите занимания, грижата за другите и кулинарията.

Проблеми не са изключени да им изникват покрай кредити, работа с чужди пари и доказване пред авторитети и хора с власт.

Здраве

При Близнаците в здравословен план до края на годината са възможни стомашни неразположения, проблеми със зъбите, кожата и ставите.

Колкото по-отговорни са към себе си и тялото си, хранят се здравословно, поддържат тонуса си и внимават да не се преуморяват, толкова по-добре ще се чувстват и по-бързо ще отшумяват временните им здравословни неразположения.