Какво ни показва Асцендентът в хороскопа?

| от Селена Астро |


Асцендентът е една от най-важните точки в хороскопа ни. Знакът, където се намира той показва, какво е първото впечатление, което оставяме на другите, каква е външната обвивка, зад която ни е най-комфортно да крием същността си, какъв е външния ни вид, темперамента, индивидуалността и виталността ни.

Всеки би могъл да види разположението на своя Асцендент като въведе датата, часът и мястото на своето раждане в някоя от астрологичните програми предлагани онлайн.

Асцендент Овен

Човек с този Асцендент е конкурентноспособен и отстояващ се. Бързо се пали, но и бързо му минава. Оправен и сръчен е, знае си цената и излъчва самочувствие.

Повечето хора с Асцендент Овен имат спортна фигура и атлетично тяло.

Асцендент Телец

Човек с Асцендент Телец е много уравновесен и излъчва спокойствие. Говори бавно и отчетливо, действа леко мудно, но уверено и доста упорито.

Хората с Асцендент Телец са с изваяна фигура и красиви очи. Обикновено имат едро и стабилно тяло.

Асцендент Близнаци

Човек с Асцендент Близнаци е много приветлив, разговорлив и любопитен. Информиран е по всякакви теми, изглежда сякаш винаги е в движение и е трудно нещо за дълго да му задържи вниманието.

Обикновено хората с Асцендент Близнаци имат спортна фигура и привлекателен външен вид.

Асцендент Рак

Човек с Асцендент Рак е много чувствителен и грижовен. Винаги гледа да е полезен с нещо и да помага на заобикалящите. Лесно се зачервява от притеснение. Той изключително много държи на сигурността, семейството и комфорта си.

Хората с Асцендент Рак доста често имат кръгли лица или целите са леко закръглени.

Асцендент Лъв

Човек с Асцендент Лъв знае как да направи впечатление на другите, как да се открои. Харесва му да бъде център на вниманието, за това понякога театралничи или разказа завладяващи истории. Харесва му да бъде изслушван. Важно му е да усеща, че другите ги е грижа за него и му се възхищават.

Хората с Асцендент Лъв имат царствена осанка, изглеждат горди и със самочувствие. Обикновено имат атлетично телосложение.

Асцендент Дева

Човек с Асцендент Дева е изключително работлив, надежден но и доста критичен. Склонен е да обръща голямо внимание на детайла и изключително много се притеснява да не изпусне контрола, за това доста често се товари повече от колкото е необходимо.

Хората с Асцендент Дева обикновено са слаби и с по-остри черти на лицето.

Асцендент Везни

Човек с Асцендент Везни е много привлекателен, излъчва спокойствие и харизматичност. Не обича конфликтите и се старае да ги избягва. Доста често помирява враждуващи страни и балансира противоположни гледни точки.

Хората с Асцендент Везни са красиви и с хубава фигура.

Асцендент Скорпион

Човек с Асцендент Скорпион е силно магнетичен и много потаен. Той е роден лидер и манипулацията му се отдава изключително добре. Обича промените и мрази застоя.

Хората с Асцендент Скорпион са с изваяна фигура и красиви очи.

Асцендент Стрелец

Човек с Асцендент Стрелец изглежда оптимистичен, приятелски настроен и доста авантюристичен. Старае се да гледа философски на нещата. Обикновено вижда голямата картина, а не дребните брънки и несполуки в различните житейски ситуации.

Хората с Асцендент Стрелец имат спорта фигура и доста често кръгли лица.

Асцендент Козирог

Човек с Асцендент Козирог, е човек който знае как да поема отговорност, как да прескача пречки, за накрая да постигне желаното и да се издигне в обществото. Това са хора, които трудно се огъват и доста рано се научават да се борят в живота.

Хората с Асцендент Козирог са закръглени и имат миловидно излъчване.

Асцендент Водолей

Човек с Асцендент Водолей изглежда приятелски и философски настроен. Той е голям идеалист и за него благото на всички заобикалящи е по-важно от неговия собствен комфорт. На моменти е доста непредвидим за останалите и не е особено постоянен в действията си.

Хората с Асцендент Водолей са със слабо телосложение и остри черти на лицето.

Асцендент Риби

Човек с Асцендент Риби е мечтателен и силно раним. Склонен е да попива настроението на другите. Доста често го търсят за подкрепа и помощ, понеже заобикалящите усещат загрижеността му.

Хората с Асцендент Риби имат нежно излъчване и са силно привлекателни за противоположния пол.