Инструкции за жената, хвърлила око на мъж Близнаци

| от MamaMia |


Ако сте си харесала мъж Близнаци и търсите начин да го впечатлите или от известно време поддържате връзка с представител на знака е добре да имате предвид:

Знакът Близнаци се управлява от планетата Меркурий, небесното тяло, което отговаря за пътуванията, комуникацията, мисълта и попиването на информация.

За да успеете да задържите мъжът Близнаци в живота си е добре да:

Бъдете интересен събеседник

За мъжът Близнаци интелектът на жената е много по-привлекателен от нейния външен вид. Поддържането на интересен разговор с него е нещото, което би могло да го пристрасти към вас, а не обикалянето по молове, салони за красота и козметични студия.

При всички случаи е добре да поддържате добър външен вид, но не прекалявайте с времето, което отделяте за разкрасителни процедури. Мъжът Близнаци е много практичен и цени времето си, за него ще е важно и вие да цените вашето и да разпределяте приоритетите си спрямо важността.

Обичате да пътувате и да опитвате нови неща

Мъжът Близнаци търси предизвикателства през целия си живот. Обича да учи нови неща, да пътува, да опознава нови култури, да черпи информация от различни източници и постоянно да се обогатява.

Той не е никак постоянен и може да се каже, че непрестанно е в движение. Бързо се спуска, ако нещо грабне вниманието му, но и бързо му омръзват нещата, когато те станат предвидими, скучновати и монотонни – това важи за хобитата, интересите, приятелите му, дори и връзките му.

Той е вечния търсещ, вечният изследовател. Склонен е да посвети живота си единствено на жена, която му е интересна, забавна, сама по себе си любопитна и импулсивна.

Би бил наистина много щастлив, ако може да споделя житейските си преживявания с вас и сте до него и го подкрепяте, докато черпи от живота с пълни шепи.

Не сте прекалено ревнива и обсебваща:

Мъжът Близнак е изключително общителен, комуникацията е едно от най-важните неща в живота му. Той обича да разговаря с различни хора на различни теми.

Обикновено темата на разговор го стимулира и забавлява, рядко лежерния и закачлив разговор се превръща в разгорещен флирт с една или друга събеседничка. Не че не се случва, но дори и за най-палавите представители на знака любовните похождения престават да представляват интерес, ако са убедени, че са срещнали жената на живота си.

За това, ако си имате работа с мъж Близнак и искате отношенията ви да процъфтяват е от изключителна важност да се научите да не го укорявате прекалено прибързано и да не го подозирате постоянно, защото в противен случай има риск да го отблъснете.

Спечелите ли го за себе си, може да се каже, че сте намерила интелигентен и доста интересен мъж, който дори и през най-тежките житейски моменти през които преминавате, ще намира начини да ви разсмее и разведри. Ще ви помага винаги да виждате светлината в тунела и ще ви съпровожда до там, здраво държейки ръката ви.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.