За пътуванията, скъпия живот и хората зад камера

| от MamaMia |


Не знам дали сте забелязали, но има една клика девойки, които ходят „сами“ на море или в много скъпи курорти. Снимките, които пускат в социалните медии са или на пейзажи, или на самите тях на фона на тези същите пейзажи. Прекрасни плажове, море гладко като тепсия и млади дами с прекрасни тела и силиконови придатъци се снимат полуголи или със скъпи плажни рокли и коктейли в ръка.

Въпросът е, кой ги снима? Дори да предположим, че са помолили някой минувач да ги щракне, защо са сами на почивка? Или не са?! Може би крият човека зад камерата? В повечето случаи той е богат, женен или публична личност – без да уточняваме от коя сфера е неговата публичност.

Какво им дава този човек – нищо и всичко. От една страна тези жени биват материално задоволени на 100%, от друга са просто придатък на мъж, който посредством тях избива безброй комплекси. Емоционално тези дами получават една кръгла нула за сметка на физическото задоволство.

Жените се крият, че са с този мъж, защото ги е срам. Срам ги е, тъй като са с него заради пари, влияние, секс…Съответно мъжът се крие, че е с тях, защото има съпруга или просто не обича да се снима. Този тип мъже никога няма да си вземат подобно момиче в къщата. Защо ли? Защото тя е онази с подаръците, онази на която й се звъни, когато няма какво да прави и онази, през която са минали всичките му приятели. Той иска точно обратното – жена, която да му готви, майка на децата му и дама, която да показва на семейни събирания.

Какво да прави с нея, ако я превърне в своя съпруга? Той отново ще си намери някоя по-млада и по-красива от нея, съответно ще я заведе в Дубай на почивка, новата-стара веднага ще разбере, че той я мами. Следва кратък скандал, скъп развод и край. Има си жени за всичко – съпруга и скъпа държанка.

За жалост, тези дами не могат да го разберат или просто не искат да го признаят. Животът тук и сега им е угоден – получават подаръци, почивки, скъпи чанти и бижута, от време на време някоя пластична интервенция и нещата са супер. Една фолк певица го беше изпяла преди време „аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят“, айде сега заменете пеперуда с момиче.

Бабите винаги са казвали, „A като остарееш, какво ще правиш?“. Бързо се подминават всякакъв вид мъдрости изречени от възрастните, защото младите са безсмъртни и си викат на ум „сега съм млада, ако не сега – кога“. Идва време обаче когато се появяват нови 19-годишни нимфетки с по-качествени силиконови цици от техните, които завъртат главите на „фотографите“. А вече старите-нови просто пълнят модерните кафета и барове, докато чакат своя принц-фотограф.


Повече информация Виж всички