Секс у дома: кои са най-опасните помещения

| от MamaMia |


„Моят дом е моята крепост“, гласи известната поговорка. Но когато става дума за правене на секс  в различните помещения у дома, явно „крепостта“ може да крие и опасности. Според изследване на експерти,  проведено за британската платформа за домашни услуги End of Tenancy Cleaning London, сексът у дома може да предизвиква различни инциденти, като в някои помещения опасността от наранявания е значително по-голяма.

Според изследването цели 89% от мъжете и 49% от жените признават, че някога са наранявали себе си или партньора си случайно по време на секс. Най-нараняваните части на тялото са главата (72%), краката (61%), гърбът (58%), бедрата (49%) и ръцете (38%).

Резултатите от проведеното сред 2397 души допитване са доста любопитни и безусловно разкриват, че

най-опасното помещение за правене на секс у дома е банята.

Макар и да звучи романтично да се отдадеш на ласки под струите на душа или във ваната, се оказва, че сексът в банята май не е толкова добра идея. 91% от анкетираните заявяват, че са претърпявали инцидент в банята по време на интимен момент с партньора.

Действително, в това помещение има твърде много начини, по които човек може да се нарани: възможно е да си удари главата в батерията на душа или в ъгъла на мивката, да се хлъзне във ваната, да се нарани при удар в плочките. Изобщо, ако не искате да правите секс с повишено внимание, то по-добре избягвайте банята. Въпреки този съвет обаче цели 75% от хората в проучването заявяват, че са правили секс там.

sxx1

sxx2

На второ място по травми е кухнята

86% от хората са заявили, че са претърпявали инцидент, докато са правили секс в кухнята. А за 69% от хората, това е често използвано помещение за отдаване на интимности. Кухнята е опасна, защото в нея има наличие на множество остри предмети, ножове, прибори, електроуреди и други.

Всекидневната е сред местата, където голяма част от хората предпочита да прави секс:

83% от двойките се отдават на ласки на дивана.

Но се оказва, че и в това уж сигурно помещение инцидентите не са са рядкост – 75% от хората заявяват, че са се наранили по някакъв начин при секс във всекидневната.

Спалнята, разбира се, е най-популярното място за правене на секс.

98% от участниците в проучването са обявили, че това е най-предпочитаното от тях място за интимности. И въпреки това 72% от хората казват, че са преживяли някакъв вид нараняване в това помещение по време на интимен акт.

Най-безопасното място според проучването е килера – 10% от хората са правили секс в него, като само 3% съобщават за някаква история с нараняване.


Повече информация Виж всички