Никакъв секс, ние сме женени

| от Мария, по La 27-ma ora |


Това не е една история за секс, а за липсата на такъв. Този, който не правя от години с мъжа ми. Сексът, който бих искала отново да преоткрия със съпруга ми, с когото от самото начало в леглото се разбирахме много добре, още когато се оженихме преди 27 години. Аз бях на 22, той 8 години по-голям от мен и беше първата ми любов.

За няколко години се опознахме, оженихме и се сдобихме с две деца. Сексът? Невероятен: не само винаги се разбирахме, но и двамата бяхме много отворени и без задръжки. Това съгласие обаче с годините започна да се разваля.

Аз го търсех, а той казваше, че е уморен. Докато един ден, преди десетина години, не намерих смс от жена в телефона му.

Секс – един път в месеца

Нямаше нищо компрометиращо, но започнах да се съмнявам, защото, когато го попитах, той се направи, че не ме е чул. В този момент нашите отношения започнаха да се влошават все повече, отдалечихме се.

Тъй като не съм човек, който може да се прави на ударен, след известно време реших да говоря с него и повдигнах въпроса, но ми отговори, че искам прекалено много. Правехме секс един път на месец, според него за женени хора това беше добър среден показател и освен това твърдеше, че е уморен от непрекъснатите командировки в работата.

Аз настоявах, че трябва да се върнем към старите страсти, той казваше, че прекалявам, че в края на краищата сексът не е толкова важен.

Мейлите на другата

С мен, разбира се. С другата обаче сексът си беше наистина важен. Един ден, по случайност намерих на компютъра му няколко мейла от жена. Много откровени писма, в които както той, така и тя си разказваха нещата, които са правили заедно в леглото.

Говореха за моменти на страст, но и на разкрепостеност, достигаща до перверзия, както един път, когато той е гледал, докато тя е била с друг.

Ужасно се ядосах, показах му имейлите и той не можа да отрече, въпреки че първоначално направи плахи опити. Не бях ядосана само заради изневярата, а поради факта, че в тези писма прозираше една негова страна, която познавах много добре. Тук беше откритият, любопитен мъж, без задръжки в секса. Мъжът, с когото бях преживяла страхотни моменти в леглото. Мъжът, с когото с удоволствие бих опитала нещата, които той обаче бе споделил с любовницата си. Като анален секс, например. Или тройка, защо пък не.

Една голяма празнота

Казах му го, помолих го да направи същите неща с мен, да започнем живота си отначало, най-вече в секса, от нулата. Какво ми отговори? Че ме обича, че аз съм неговия другар в живота и майката на децата му, че „тези неща“ не може да ги прави с мен.

Минаха години от тази караница. Все още живеем заедно, но вече не правим секс изобщо. Аз не съм била от години с никой, нито с него, нито с други, никога не съм му изневерявала. С времето престанах и да се мастурбирам, правя го много рядко, все едно съм „заспала“.

Пробвах да си купя вибратор, за да видя дали ще успея да събудя тръпката, но не бях сигурна и той си остана в чекмеджето. Не знам как ще свърши нашата история. Не знам дали в нашия случай изобщо може да се направи нещо.