Любимата секс фантазия на милениалите

| от MamaMia, по Beaverton |


Знаете ли какво най-много обичат милениалите между завивките? Камшици, горещ восък, връзване… нeee, нищо от това. Изследване на поколенческата сексуалност към Университета Саймън Фрейзър е установило, че милениалите най обичат да играят на двойка, живееща в собствена къща.

По-възрастните поколения често използват ролевите игри за да изпитат различни властови динамики или да изживеят въображаеми сценарии. Милениалите разгръщат неосъществимите си фантазии в сексуален и във финансов план.

„Нищо не може да се сравни с възбудата и тревогата от представата, че имам двуетажна къща, която не деля с шумни съседи – обяснява 26-годишна участничка в изследването. – Когато партньорът ми предложи ролята на собственици на имот, отначало се колебаех. Изглеждаше ми доста палаво, да се облека в нещо леко и да се преструвам, че чета книга в двора на къщата, която притежавам, докато в дневната мъжът ми попълва бланки за застраховка на имота. Но откак пробвахме за първи път, тази игра направи чудеса за сексуалния ни живот.“

Общоприетата представа за милениалите е, че предпочитат да наемат, отколкото да притежават и че предпочитат движението, пред вкореняването на определено място. Оказва се обаче, че те настръхват от възможността да шепнат в ухото на партньора постижими ипотечни такси, а фантазиите за незавършен ремонт и плановете да се оправи градината поддържат огъня.

„Притежаването на собствен дом започна като невинна фантазия – казва един от запитаните в анкетата, – но сега само си представям, че мазето ми се наводнява.“

След притежаването на дом, се нарежда милениалската версия на връзване и доминиране, която се състои в това, да сложиш превръзка на очите на партньора си, да го вържеш за леглото, а после да го оставиш да спи 8 часа, без да може да си погледне телефона.