Лесбийка ли съм, или само така ми се струва

| от Вучето |


Първотолице, използвано в заглавието на тази статия, е подвеждащо, защото по-нататък няма да стане дума за терзанията и съмненията на авторката относно собствената й сексуалност (макар че и тя е имала своите експериментаторски периоди през годините на късното юношество).

И ако въпреки така поднесената информация, продължаваш да четеш нататък, значи става дума за теб. Честито, понеже да, най-вероятно си лесбийка. Разбира се, едно подобно прозрение не трябва да те стряска и да те хвърля в смут. Не трябва и да си мислиш, че мамиш приятеля или съпруга си, щом имаш “нечисти” помисли към баристата, от която си купуваш всяка сутрин кафе на път за работа.

Вярно, хич не може да прави хубаво кафе, но какво от това? Нали е супер красива, с фантастични гърди и пиърсинг на езика. Ами тези сладурски тръпчинки, когато се усмихне… Направо колената ти омекват. Стоп! Стига с тоя дейдрийминг в офиса! Не може да продължаваш повече така, момиче. Най-после трябва да решиш дали харесваш сладураната от кафенето, защото искаш да си КАТО нея, или защото искаш да си С нея.

Ето как да разбереш.

Заглеждаш жените по улицата

И не защото искаш точно такива обувки, или защото “откъде ли си е взела тази рокля?”, а просто защото не можеш да откъснеш поглед от това как бедрата й се движат под роклята.

Миранда от “Сексът и градът” ти е любимата от четирите приятелки

Отначало Миранда ти харесваше, защото беше най-мъжкото момиче от всички – свободолюбива работохоличка, която не обича да се гушка след секс и не циври, ако някой мъж я отсвири. Но някак ти стана още по-любима, след като прочете някъде, че в реалния живот актрисата не си ляга нощем до някого с пенис. Ура, и без това парцаливият Стив никога не си го виждала като подходящ партньор в живота за амбициозната адвокатка от Манхатън.

Сексът с мъже е ОК, обаче…

Обаче винаги трябва да се “довършваш” сама. Не че партньорите ти не са наясно за какво служи клиторът, обаче като се затъркаляте, възбудата и виждането на звезди посред бял ден винаги отсъстват. Всъщност един-единствен път се изкефи максимално на секса с мъж, но сега като се замислиш, май беше защото беше слабичък, а липсващото окосмяване по тялото компенсираше с елфически дълга и руса коса. И изобщо беше като да си в леглото с Денерис Таргариен от “Игра на тронове”. Ухаа!

Телефонът ти звъни с I Kissed a Girl

Като те питат защо, винаги казваш, че Кейти Пери ти е любима певица, а песничката е “много свежа”. Но ти всъщност си знаеш каква е истинската причина. И ти си целувала момиче, и то не когато, пияна като талпа, си играла на “бутилка”. Няма как да я забравиш. Силвия от Плевен, 3-та година студентка по стоматология. Уж искаше да провери дали имаш кариес на долен пети вляво, ама от проверка на проверка и изведнъж езикът й се озова в гърлото ти. And you liked it!

Влече те към остров Лесбос

Една твоя приятелка е ходила там на почивка и казва, че хората не пият вода, а само узо. Ще прощавате, ама то какво друго да очаква човек от остров, чийто главен град се казва Пломари? А, и имало страхотни плажове. И много котки, които се разхождат свободно нагоре-надолу, необезпокоявани от многото туристи.

Добре де, искаш да отидеш на Лесбос не заради плажовете. Тайно си фантазираш колко жестоко романтично би било да попаднеш на някоя разкрепостена Сафо точно на острова с емблематичното име. Както си пиете узо на бара край морския бряг по бански, и после – хоп! – изведнъж сте без бански. И се въргаляте по пясъка на залез слънце…

Порното не струва, ако няма поне една сцена с взаимно милващи се девойки

Вечер, когато ти е скучно, понеже не са излезли нови епизоди от сериалите, които следиш, си пускаш порно, много ясно. Никога ванила секс обаче. Падаш си по еднополови заигравки. За предпочитане между две момичета, но и гейовете не са за изхвърляне. Общо взето, намираш не само сексът, но и отношенията между хетеросексуалните двойки за доста скучни и предвидими.

Имаш големи ръце

И като малка не обичаше да си играеш с кукли, а по-скоро на “Макао”, “Гле’й си работата” и други игри с карти. И любимият ти предмет в училище беше физическо. И си слагаш фон-дьо-тен, само когато ти е излязла пъпка или не си си доспала. И в бар си поръчваш бърбън, а не шардоне. И, о ужас!, пишеш с лявата ръка! Как може всички стереотипни признаци, че си падаш по жени, да са на лице, а досега никой да не се е усъмнил в различната ти сексуалност? Нито дори ти самата…

И какъв е изводът тогава? За теб не знам, но аз лично се радвам, че живеем сега, а не в 1964-та, например. И ако на жените в Саудитска Арабия вече им е разрешено да шофират, а следващият президент на САЩ може и да е жена-лесбийка, на теб какво ти пречи утре, на път за офиса, да влезеш в кафенето и да поканиш секси баристата на среща? Разбира се, може да откаже направо. Но може и да приеме. Пък после каквото сабя покаже.


Повече информация Виж всички