Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа как правиш секс Част 2

| от Ния Лазарова |


Нека само направим уговорката, че става дума единствено за мъжете, представители на изброение зодии.

Първа част можете да си припомните ТУК!

Везни: Може би искам секс, ако може зашеметяващ
С мъжа Везна трябва вие да сте по-активната. Не че в леглото са срамежливи, даже напротив! Крият невероятна страст и постоянство, плюс че са царете на дългия и хубав секс. Но е сложно да започнат, защото „ама сега тя дали наистина ме иска?! Ама това начало на връзка ли ще е?! Не знам дали съм готов за сериозно обвързване… Ами, ако само ме използва и после захвърли?!“

Скорпион: Дали да те развържа, така май ми харесваш повече
Страст в чистата ѝ форма. И малко садо-мазохизъм. Това можете да очаквате от всеки един Скорпион. За тях сексът е нещо като въздуха – жизнено необходимо и поемано жадно на големи глътки. Скорпионът живее с дълбокото убеждение, че срещу него има някакъв таен заговор и всички са виновни до доказване на противното, затова и често го избива на агресия, включително и в леглото. Той обаче ще ви отговори, че вие бие, защото ви обича, а и за да си „знаете“. Ако си падате по този тип страсти, то представителите на тази зодия са точно като за вас.

Стрелец: Не ми звъни, аз ще ти се обадя… някога
Стрелците са нещо средно между Скорпионите и Близнаците – страстни експериментатори със склонност към забравяне. За тях не е важен оргазма, а самият акт на секса. Те биха пробвали нови неща, не защото толкова им се иска, а защото чувстват вътрешно напрежение и неудовлетвореност, ако всичко си стои едно и също, пък било то задоволяващо и приятно. Също като Лъвовете, имат нужда от постоянно одобрение и тупане по рамото колко добре са се справили. Изключително типична черта на всички Стрелци е склонността към изневяра. Те вярват, че разнообразието в партньорите е тяхно изконно право и не мислят, че вършат нещо нередно, но пък и никога не биха си признали за прегрешенията, защото те са перфектни.

Козирог: Имаш ли визитна картичка?
За тях сексът е бизнес и работа в едно. Те не биха си легнали току-така с някоя жена, а следва да са преценили добре колко тя като тяхна партньорка, би им вдигнала акциите (в буквален и преносен смисъл). Сексът с Козирог напомня този с Телец, когато той се опитва да те смачка в прегръдките си и да те затисне с тежестта на тялото си. И тъй като за всеки Козирог любовта, чувствата и всичко останало в този живот трябва да има материално изражение, те обожават големите гърди! Възприемат ги като символ на благодат, лукс и изобилие.

Водолей: Сега нека пробваме без дрехи!
Като Близнаците, но още по-въздушни. Предварителните уговорки за секс ги отегчават, те биха искали всичко да се случи тук, сега и веднага, без обаче да им оставя някакъв траен спомен или още по-малко отговорности. Ще правят секс с вас в кабинката на лифта, след което ще се прехласнат по гледките и ще извадят телефона си, за да снимат. А също така и да се похвалят на близки и познати със сексуалните си подвизи. Ако не са споделили с някого, сякаш нищо не е било.

Риби: Как каза, че се казваш?
За тях сексът е нещо важно, което изисква време, внимание и подготовка, за да може когато наистина се случи, да потънат в него и да забравят за всичко останало. Предпочитат да си имат постоянен партньор, с когото да плуват из водите на страстта и да опознават нови дълбочини в желанията и удоволствията си, отколкото да прескачат от легло в легло. Чувството за сигурност и стабилност, което дългите връзки им дава, е основно, за да бъдат „добри“ в секса.


Повече информация Виж всички