Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа как правиш секс Част 1

| от Ния Лазарова |


Говорим си за мъже, да. Сексуалните специфики на жените спрямо зодията им ще останат за друг път.

Овен: Добре, хайде дай пак!
Овенът притежава невероятна сексуална енергия и желание да се доказва. При него обаче удоволствието се определя от бързината и силата. Тоест, той е доволен, когато сексът се случва шеметно бързо, за да може да се докаже колко е деен и активен. Според него това е достатъчно, за да ви е хубаво. Той няма да се занимава бавно и внимателно да сваля дрехите ви и да ви целува по врата, по-скоро ще скъса презрамки и бикини, и ще ви метне на леглото (или блъсне в стената, според зависи). Не е излишно груб, но е огнено страстен. Би искал да ви има в момента, в който ви е пожелал, без значение кое време на денонощието е или къде се намирате.

Телец: Супер беше! Довечера пак. Подай пицата там!
За Телците сексът е важен толкова, колкото и храната. Тоест, трябва да го получават сутрин, обед и вечер в доволно количество. В противен случай биха се чувствали депресирани и нещастни. По време на самия секс те биха искали в буквален смисъл да ви покажат колко точно си тежат на мястото, съответно ще използват тежестта си, за да ви затиснат и пръхтят в ухото. Това е техният начин да си знаете, че имате стабилен мъж насреща си, а не някой въздухар.

Близнаци: Свърши ли? Айде пак, че не успях да го заснема с телефона си.
Говорейки за въздухари, няма как да не се споменат близнаците. Те правят секс, за да не им е скучно, но често се разсейват прекалено, съответно могат да се заплеснат в телевизора, който неминуемо присъства в стаята и да забравят изцяло за вас. Именно тяхната разсеяност е честа причина за отслабено сексуално желание. То не може да мислиш за 100 неща едновременно и да очакваш, че ерекцията ти ще се задържи.
Скритата супер сила на Близнака обаче се крие в приказките. Такива добри оратори са, че само с няколко думи са способни да ви подмокрят.

Рак: Трябва да знам, че си изцяло моя
Най-голямата ви грешка би била да подцените мъжете от тази зодия. Те изглеждат тихи, кротки, даже някои дават вид на леко смотани. Истината обаче е, че под завивките са истинска стихия. За тях е от особено голямо значение да знаят, че са доставили удоволствие на партньорката, но и че тя им е на 100% отдадена. Нуждата им от грижа, внимание и чувство за сигурност може да доведе до интересни сексуални фетиши, като експерименти с белезници, въжета и т.н. В буквален и преносен смисъл те ще искат да ви направят изцяло тяхна.

Лъв: Не беше ли фантастично?!
Представителите на тази зодия наистина имат някаква вродена царственост или поне необяснима мания за величие, но за жалост много често всичко си остава само на думи. Те ще ви обещаят хиляди оргазми, ще ви уверят, че легнете ли си веднъж с тях, ще забравите за всички останали мъже, но истината е, че в обещанията са по-силни, отколкото в самия секс. Често той се случва набързо, като единствената цел е Той да свърши, докато за вас трябва да ви е достатъчно, че изобщо ви е обърнал внимание и сте допусната да се въргаляте в леглото с него.

Дева: Трябва да изпера чаршафите
Мъжете Дева се делят на два типа – едните могат да прекарат без секс цял живот и това да не им представлява никакъв проблем, другите са абсолютни перверзници и сексуални маниаци. Стремежът към чистота и подреденост обаче е отличителна черта на всички от този зодиакален знак. Ако ще има секс, то той ще се случи след като сте се изкъпали и изрязали ноктите. Те не разбират израза „добрият секс е мръсният секс“ и биха ви гледали с погнуса, ако се опитате да им го обясните.

Oчаквайте тази съботаи втора част с останалите зодиакални знаци!