Какво обичаме да правим след секс

| от |


Според проучване, направено между 2000 участници, хората извършват специфични неща след секс. Ето какво установиха учените след анкетирането на определена група от хора.

На 10-то място се подреждат социалните мрежи. Оказва се, че 14% от хората изваждат телефоните си и проверяват профилите си в социалните мрежи. Някои от нас просто не могат да стоят без телефоните си твърде дълго време.

Поръчката на храна застава на девета позиция. Цялата тази физическа активност явно ни изтощава и изпитваме необходимост да се запасим.

Както вече споменахме, че от сексът огладняваме – гладът ни кара да се насочим към хладилника. Тази необходимост се подрежда на осма позиция.

Философският разговор застава на седма позиция, мълчанието в леглото след секс пък отива на пето място – както всички знаем „мълчанието е злато“.

С една позиция преди спокойствието се оказва, че се подрежда спането – явно някои хора приемат секса, вместо приспивателно.

Третото място е отредено на душа. Разбира се ако притежавате топла вода, тъй като с режима в София едва ли това действие би заело толкова челна позиция.

И подгласничката на Мис Свят…. се оказва телевизора, повече от 44% процента от анкетираните си пускат мач или сериал, след като приключат с креватните упражнения.

Иииии победителят е – гушкането, така неприятното действие за мъжката половина от обществото въпреки всичко се подрежда на първото място.


Повече информация Виж всички