Какво не харесват жените в секса

| от MamaMia |


Както мъжете, така и жените имат определени пози и фетиши в секса, които харесват и такива, които не им доставят удоволствие. Оказва се, че има противоречие между двата пола дори и в интимните отношения. Мъжете смятат, че е правилно да се постави тоалетната хартия с отрязъка навън, а жената винаги я обръща навътре. Това не означава, че не са един за друг, а че винаги има разминаване между двата пола. Това се отнася и за секса.

Специално проучване доказва, че жените не си падат по „Кучешката поза“. Защо ли? Защото при нея няма никаква възможност за интимност между мъжа и жената. Ако това не прави впечатление на силната половинка, нежната такава го приема като проблем в отношението помежду им. Първата мисъл, която им идва на ум, че са отново поредната бройка, а не жената за цял живот.

„Обърнатата ездачка“ е поредната поза, която не носи нищо на интимната ви половинка. Жените не обичат да бъдат с гръб към мъжа, с който извършват, за тях толкова важен, полов акт. Освен това в точно тази поза, споделят анкетираните дами, четриглавия им мускул се натоварва прекалено бързо, което не носи удоволствие, а напрежение.

Позата „69“ се оказва доста неприятна дори за мъжката половина от обществото, тъй като нито единия от партньорите не може да се фокусира върху собственото си удоволствие. Наречето го егоизъм, но все пак сексът се прави, за да може участниците да изпитат наслада от цялото преживяване.

Еякулацията върху лицето на дамата в съответната интимна връзка. Това не е заради самото действие, а единствено поради хигиенни проблеми впоследствие. Всяка дама знае колко трудно се премахва семенна течност, да не говорим ако тя попадне върху косата на съответната половинка от женски пол. Никой няма желание след върховното удоволствие, което е изпитал да прекара следващия половин час в банята, за да се опитва да премахне сперма от косата си.

Много често разногласията между мъжът и жената стават причина за раздяла или развод. Винаги е имало и ще има противоречия между силния и слабия пол, тъй като проблемите за дамите не означават нищо за джентълмените и съответно същото се отнася и в обратна посока. Така, че просто се примирете, че няма да бъдете разбрани и се опитайте да се съобразявате един с друг.


Повече информация Виж всички