6 знака, че този мъж не е „твоят“

| от MamaMia |


Има мъже, които започват връзка, получават това, което искат, и бягат. Ако попаднеш в такава мрежа, побързай да се измъкнеш, защото с времето ще става по-трудно. Тежестта на компромисите ще те смачка. А колкото по-дълга е безсмислената връзка, толкова по-продължителен е периодът на възстановяване след нея.

Човекът, който е отговорен за твоето щастие, си самата ти.

Сериозна връзка

Той не иска нищо сериозно? Тогава защо все още излизате заедно? Дава ти трохите на надежда, че може би един ден ще се превърнете в „истинска” двойка, но вероятността за това е много малка.

Ако ти искаш трайна връзка, а той – не, просто си тръгни. С дългото чакане нищо не се променя. А после ще трябва да лепиш разбитото си сърце. Не чакай, когато няма развитие!

Един безкраен флирт

Трябва да разбереш, че ако един мъж иска да бъде с една жена, той ще бъде с нея. Ако не желае да е с теб, той няма да направи никакви усилия. Милите усмивки и закачливите погледи могат да продължат безкрайно. Но това достатъчно ли ти е?

Той не се е влюбвал никога

Обикновено, когато една жена чува това, тя го приема като предизвикателство. Не мисли, че можеш да промениш всичко и да го накараш да те обикне – това няма да стане. Той иска да живее живота си и няма намерение да променя нищо. Ти оставаш случаен минувач там.

Пише, но не се среща

Често мъжете казват, че се нуждаят от лично време и пространство. Но всичко си има граница. Ако някой те държи до монитора, но не може да намери време за среща, това е, защото той не иска. Ти си на резервната скамейка.

Нормална връзка

В нормалните отношения мъжете канят жените на кафе, кино, театър, разходка. Но ако се срещате само у вас или у тях, това вече е проблем.

Само ти предлагаш срещи

Дори и да се съгласява на всичко, което предлагаш, ако той не поеме инициативата, това е тревожен сигнал.

В края на краищата, ти сама знаеш какво е най-добре за теб, какво искаш.

Но колкото повече компромиси направиш в негладките отношения, толкова повече възможности можеш да пропуснеш извън тях. Можеш да пропуснеш щастието си докато шиеш кръпките на съмнително ценната си връзка.


Повече информация Виж всички