Пеещите зад волана бащи влудяват децата

| от MamaMia, по БТА |


Припяващите едновременно с музиката по време на път родители влудяват децата си, като най-смутителни за малчуганите са изпълнителските изяви на татковците, пише в.Daily express, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването на застрахователната компания First Central е установило, че над една трета от децата изпитват неудобство от подобни родителски прояви. Една пета от подрастващите дори стигат дотам, че носят слушалки, за да не чуват музикалните „включвания“ на родителското тяло. Десет на сто от децата предпочитат да ходят пеша, вместо да се возят с майките или бащите си.

Най-голям смут в детските души внасят татковците – 37 процента от малчуганите казват, че се ужасяват от бащините изпълнения зад волана. Една трета (33 процента) се смущават от музикалните изяви на майките си по време на шофиране.

Освен с пеенето си зад волана, родителите притесняват отрочетата си и с желанието да ги оставят пред училище, както и с подвикванията по тях през отворените прозорци на автомобила.

„За родителите да возят децата си е отлична възможност за общуване, стига да не ги поставят в неловки ситуации“, казва Анди Джеймс от компанията, поръчала проучването.


Повече информация Виж всички