Направи си „реактивен“ аватар

| от chronicle.bg |


Cartoon Network съвместява двете си най-успешни кампании, посветени на активното забавление за почитателите на „Реактивните момичета”, за да обнови платформата за създаване на аватари – Powerpuff Yourself – и да я обогати с РеактиФактор теми за допълнително „реактивиране” на въображението.

Новото приложение Powerpuff Yourself от днес е достъпно в САЩ, Европа, Близкия Изток, Африка, Латинска Америка и Азия и дава възможност на феновете да създадат свой собствен „реактивен” аватар и да разберат кое е специалното им умение, наричано още РеактиФактор, отговаряйки на серия забавни въпроси. Обновената платформа за създаване на аватар включва разширени и обогатени категории, над 100 нови персонализации и е преведена на 26 езика. Powerpuff Yourself е достъпно след 16.00 ч. на 16 ноември 2016 г. на www.powerpuffyourself.com.

Първата платформа Powerpuff Yourself се появи през този април, по време на премиерата на новата поредица за Реактивните момичета по Cartoon Network, която зарадва феновете по цял свят с освежената си анимация. Приложението бързо се превърна в глобален хит на съвременната поп-култура, увличайки над 12 милиона почитатели да създават „реактивни” аватари по свой собствен образ.


Повече информация Виж всички