На 8 седмици, Чарли е най-рано проговорилото бебе (видео)

| от MamaMia |


Семейството на Керлайн (37 години) и Ник (36) от Уиластън, Чешир, Великобритания, не може да си намери място от радост, когато вижда как техният 8-седмичен син Чарли-Джон Тейлър-Милингтън казва първите си думи, отговаряйки на своя баща с думата „Здрасти“ (Hello).

Двамата претендират да са родителите на най-рано проговорилото бебе изобщо в света.

На видео, заснето от Керлайн на 21 август, се вижда как Ник държи в ръце своя син и го поздравява с „Hello“, а детето повтаря поздрава. Малко по-късно то успява само да формулира думата:

Керлайн работи като агент по недвижими имоти, а Ник е застрахователен брокер.

Пред английския Mirror, Керлайнкоментира: „Беше вълшебно. Имахме сълзи в очите. Бяхме в истински шок!. Моят съпруг Ник държеше Чарли в ръце и бавно му казваше „Hello“. Мисля, че то обича дълбокия глас на Ник.“

Чарли отговаря „hello“ няколко пъти и затова родителите му решават да направят видео, защото не могат да повярват, че той говори.

Умнoто бебе е второто дете на Керлайн и Ник. Те имат и дъщеря Лоти, която сега е на две. Според родителите тя също е проговорила много рано – едва на 6-месечна възраст.

Обикновено бебетата казват първите си думи на възраст между 10 и 14-месеца.

„Когато имахме Лоти, нямахме представа колко бързобебетата се научават да говорят, тъй като не сме имали друго дете, за да сравним нейния прогрес“, коментира Керлайн. „Но когато Чарли започна да говори, знаехме че това е мега рано и че определено е рядкост“.

„Лоти абсолютно обожава своя малък брат“, разказва още майката. „Ние сме толкова горди от своите деца. Постоянно гледаме видеото на Чарли – имаме силна връзка с него от рано“.

Ник също твърди, че е бил шокиран, когато бебето е повторило думите му и обяснява:

„Аз съм един горд татко!“.


Повече информация Виж всички