ИКЕА празнува 24 май с Буркан ВсичкоЗнам

| от MamaMia |


Ако обичате да търсите скрити съкровища в книгите и да създавате нови приятели, може да отидете на 21-ви май (неделя) в ИКЕА на 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Събитието ще започне в 11:00 ч. и от 14:00 ч. за специалната творческа работилница с Ради Николова – авторът на книжната поредица за мотовете (motove.com) и Ели Асенова от Изненадария – Бутик за романтични изненади. Заедно ще се прави вълшебен буркан с кодовото име ВсичкоЗнам, пълен с фантазия и мъдри съвети.

Буркан ВсичкоЗнам е необикновен. Той си има своя собствена приказка, която започва така:

„За четвърта поредна година Буркан ВсичкоЗнам приютяваше туршия. Той знаеше много добре какво следва сега – ще го сложат в хладилника, ще изядат краставичките за ден, или може би –два, ще го измият и отново ще го смъкнат в мазето. Само за да го изкарат отново лятото и да го напълнят кой знае с какво този път. Една година бяха камби, друг път домати, трети път краставички… Но не и тази година! Тази година той имаше други планове. Писна му да прахосва потенциала си в прашното мазе. Тази година той щеше да избяга веднага след като излезе от миялната (нали не си представяте да тръгне мръсен), да се изтърколи до вратата, да излезе на улицата и … О, блажена свобода! Колко приключения ли го очакваха!“

Краят на приказката ще стане ясен на работилницата, след която децата ще могат да отнесат у дома свой собствен Буркан ВсичкоЗнам. Добре дошли са всички деца над 7 г. Всички под тази възраст също могат да се включат с придружител. Необходима е предварителна регистрация.

Творческата работилница ще се проведе в две части:
11:00 ч. до 13:00 ч.
14:00 ч. до 16:00 ч.


Повече информация Виж всички