Деси Банова роди момченце

| от MamaMia |


Бившата синоптичка и телевизионна водеща на Нова ТВ Десислава Банова роди момченце. Бебето се е родило днес, на 1 октомври, в 13:44 часа и се казва Йоан.

Съпругът на Банова – президентът Росен Плевнелиев, изрази своята благодарност към екипа на болница „Лозенец“ под ръководството на проф. Спасов и проф. Асенова.

Това е второто дете на Деси Банова, която вече има дъщеря от първия си брак – Йоанна, а Росен Плевнелиев има две момчета. Двойката обяви публично връзката си през ноември месец миналата година.

Те се запознават през 2014-а година по време на форум за климатичните промени на ООН в Ню Йорк, но отношенията им започват през лятото на 2017-а. В началото на тази година Банова се отказа от прогнозата за времето и се насочи към собствен проект – „Историите на успеха“. Рубриката й разказваше за успели българи в страната и чужбина.

През март месец Плевнелиев и синоптичката обявиха годежа си, а точно месец по-късно съобщиха, че очакват дете. На 17 юни двамата сключиха брак на церемония, на която присъстваха най-близките им роднини и приятели.


Повече информация Виж всички