Бебета гадняри

| от Хрис Караиванова |


Сигурна съм, че ако отворите телефона си, той ще е пълен със снимки на вашите малчовци. Умирате да ги снимате докато спят, докато ядат, докато си играят или пищят неистово. Просто използвате всеки момент, за да запечатвате физиономията на вашето бебе, защото тя е единствена, страхотна и неповторима.

Спокойно, не сте единствени. Всички родители искат да снимат и да бъдат снимани със своите дребосъци – с помощта на телефона, на фотоапарата, в професионална фотосесия. Да, но дали всички бебета обичат да бъдат снимани или някои нарочно биха ни скроили някой номер?

В нашата галерия ще се срещнете именно с този тип мъници – бебета, които с удоволствие ще ви устроят фотобомба, точно когато очаквате да сътворите най-милия и прекрасен кадър. Бебета, които без никакви спирачки и угризения ще ви украсят с малко повърнато или безцеремонно ще извършат някоя физиологична нужда върху вас.

Е, освен че такъв невъзмутимо извършен акт може да ви изненада доста, той ще ви разсмее до сълзи. И това ще е единственото подобно посегателство над вас, което ще приемете не само спокойно, но и с голяма усмивка на уста.


Повече информация Виж всички