Защо „daddy“ стана най-популярната дума в порно сайтовете

| от |


Според няколко изследвания направени края на миналата година се оказва, че през 2017 година думата „daddy” или „татенце” е била най-често търсената в различни порно сайтове. Това означава, че все повече жени са заинтересовани да консумират интимни отношения с по-зрял от тях мъж.

Защо жените са толкова привлечени от термина „daddy” или „татенце”, дали Фройд е бил прав през цялото това време и ние сме привлечени от нашите родители, а дори не го осъзнаваме? Това са въпроси, на които едва ли ще можем някога да си отговорим, но поне ще се опитаме да задоволим интереса ви.

Терминът „daddy” или „татенце” в повечето случаи се използва, за да посочим нашия защитник – независимо дали той е ръководител, шеф или баща. Това е едно от порно клишетата на 70-те години. Но едва ли някой е чул жена си да му се обади по телефона с подобно обръщение – „татенце”.

Жените са привлечени от по-възрастни мъже, тъй като те ги карат да се чувстват млади и невинни – както едно време изпя самата Мадона. В повечето случаи терминът „татенце” се използва, за да легитимираш авторитета на мъжа до себе си.

Колкото и да се опитваме да го загърбим – жената е слабият пол. Тя винаги се е нуждаела от някой, който да я защитава и да се грижи за нея. Или поне в подобно положение се чувства по-добре. Това й състояние, разбира се, се пренася и в сексуалните й взаимоотношения. Жените инстинктивно търсят по-възрастен мъж, по-успял и дори по-едър физически.

И трябва да подчертаем, че има огромна разлика между жените, които са привлечени от по-възрастни мъже, за да бъдат с авторитетен човек, и жените, които просто искат „богати чичковци”. Въпреки че двата типа от време на време се припокриват, жените търсят богати мъже единствено, за да бъдат задушени в чанти на Chanel и Gucci. А другите задоволяват инстинктите си.


Повече информация Виж всички