Прическа с форма на сърце, дело на тати

| от Mama Mia |


Днешните татковци са голяма работа. В сравнение с преди дори едно десетилетие назад, сега те имат много по-голямо желание да участват активно в грижите за децата, както и са много по-адекватни по отношение на интересите и желанията на малките.

Също така все повече татковци спокойно влизат в ролята и на майки, като не се притесняват да играят с дъщерите си на типично момичешки игри като чаено парти, козметични експерименти и т.н.

Наскоро ви показахме колко добре се справят различни самотни бащи с отглеждането на момичета (можете да си припомните тук), а днес ще ви разкажем за едни още по-забавни татковци!

Те са организирали неформална организация, наречена “Daddy Daughter Hair Factory” и както подсказва името, се специализират в правенето на прически на дъщерите си.

Едно от състезанието им е било на тема “сърцевидни прически” и всеки е трябвало да майстори сложни и интересни форми с косата на дъщеричката си.

Резултатите са просто удивителни! Можете да ги разгледате в галерията ни по-горе и кой знае, да се вдъхновите за прическа на вашето момиченце 🙂