Даниел Радклиф стана баща за пръв път

| от MamaMia |


„Албус Сивиръс, носиш имената на двама директори на „Хогуортс“. Единият от тях беше слидеринец и вероятно бе най-смелият мъж, когото някога съм познавал.“ Сигурно всеки омагьосан фен на поредицата за Хари Потър тайничко си е представял родителството на Даниел Радклиф по този начин.

Е, време е да пораснем и разграничим персонажа от актьора, защото Даниел Радклиф вече се радва на първото си дете от приятелката си Ерин Дарк.

През март тази година, беше потвърдено, че 33-годишният актьор от Хари Потър и неговата партньорка, 38-годишната актриса от Good Girls Revolt, очакват първото си дете.

На снимки от понеделник, 24 април, получени от MailOnline, влюбената двойка вече е забелязана в Ню Йорк. Даниел бута количка, облечен в сив суичър, бейзболна шапка и предпазна маска за лице, докато Ерин го следва в комфортна тениска тениска, дънки и зелено палто.

Любовта между двамата припламва след съвместната им работа по филма от 2013 г. „Убий любимите си“.

Чак до 2014 г. Радклиф и Дарк пазят връзката си далеч от прожекторите и за пръв път се появяват заедно на церемонията по връчване на наградите Тони.

Спомняйки си първия път, когато среща любимата си, Даниел споделя в поредицата Couch Surfing на People TV: „Ще бъде забележителна история, която да разкажем на децата си един ден – заради това, което филмовите ни персонажи правят един с друг. Те се срещат и флиртуват един с друг, така че има този вид сладък запис, в който просто се срещаме за първи път и флиртуваме.“

През 2020 г. актьорът разказва и как е разбрал, че Ерин е единствената за него.

В интервю за Radio Times, той споделя: „Израснах, правейки много неща, за които си мислех: „Това е супер изперкало. Никога няма да се държа така, когато съм с момиче. Но това е прекрасното в момента, в който откриете връзката, в която е правилно за вас да бъдете. Усещането е нещо като: „О, мога да правя всички тези щуротии и ти нямаш нищо против. И всъщност дори мислиш, че е и забавно. Това е фантастично!“

Даниел също така разкрива, че Ерин наистина иска те да участват в шоуто „Bargain Hunt“, в което две двойки състезатели са предизвикани да купят антики от магазини или панаир и след това да ги продадат на търг за печалба.

„Приятелката ми от 10 години е американка и шоуто, което тя най-много иска да участваме, е именно това“, смее се Даниел. „По ирония на съдбата и аз обичам Bargain Hunt. Но тя не иска да отидем в качеството си на някакви знаменитости. Стига ѝ само да участваме като зрители на заснемането.

Що се отнася до очакването и раждането на първото им дете, двамата влюбени са много по-дискретни.

През март източник, приближен до тях, споделя пред The ​​Mirror: „Даниел и Ерин няма как да са по-щастливи. Те са изключително развълнувани и нямат търпение да станат тричленно семейство.“

Въпреки радостта си, актьорите съобщават дори на собствените си семейства съвсем малко, преди информацията да стане публично известна. Всъщност споделят, едва когато коремчето на Ерин вече няма как да бъде скрито.

Друг източник говори пред The ​​Sun: „Даниел е толкова развълнуван да стане баща. Връзката му с Ерин е наистина специална и всички техни близки смятат, че ще бъдат страхотни родители.“

Можем да пожелаем на двойката единствено това родителството да бъде най-вълшебното изживяване в живота им досега.

Вижте още:

Хари Потър, носталгията и епизодът сираче


Повече информация Виж всички