Влезте във форма заедно с нас!

| от MamaMia |


Ние сме на 20+, 30+ и 40- години… и всеки ден си говорим за болести. Болят ни кръстовете, ставите, не се наспиваме, страдаме от излишни килограми, имаме висок хемоглобин. И така седмица след седмица, докато един ден не решихме, че всичко може да се оправи с малко спорт. Което не може да се оправи с малко спорт, може с много.

Така започнахме кампанията „Влез във форма“ –инициатива, вдъхновена от стремежа ни да мотивираме хората да започнат да водят по-активен и по-здравословен начин на живот, да извадят от речника си оправдания като „Твърде зает съм, за да спортувам“ и да превърнат спорта в част от ежедневието си.

Неделя е време за почивка, а спортът е най-добрата почивка за тялото. Затова Webcafe.bg и партньори ви каним да споделите заедно с нас една спортна неделна сутрин на първото ни спортно събитие в рамките на проекта „Влез във форма“.

get-in-shape-event-cover-2

То ще се проведе на 22 юли, неделя, от 09:00 ч., мястото е Южен парк, Паметника с птиците.

Стартът ще бъде даден от професионалния лекоатлет Карин Околие, която ще покаже на всички ентусиасти как да загряват и да бягат правилно за постигане на максимални резултати и за избягването на травми.

Добре познатите ни приятели от Nike+ Run Club ще проведат вече традиционната си за неделните сутрини тренировка по бягане, която включва изминаването на 5-километрово трасе в Южния парк.

След всяка усилена тренировка е важно тялото да се отпусне и да се направи стречинг, за да се избегнат травми и така неприятната мускулна треска. Професионалният инструктор Алиса Белоусова ще се включи с тренировка и разтягане след кардио с помощта на приложението Nike Training Club.

За най-издръжливите и най-големите ентусиасти сме предвидили и предизвикателство – отборни игри с награди. Отборните игри ще води един от най-добрите инструктори на фитнеси Атлетик –Теодор Александров.

За децата сме предвидили йога с инструкторите от най-голямото йога списание у нас – OM Yoga. Така че още едно извинение, а именно „няма кой да гледа детето“ – отпада.

Генералният ни партньор в проекта безалкохолна бира BIRELL също ще бъдат на разположение, така че да не останете жадни, докато спортувате.

За тези, които още не знаят – BIRELL е най-новата марка изотонична бира без алкохол на българския пазар. Това е една освежаваща напитка, създадена по същия метод като обикновената бира, но без алкохол и без добавена захар, съответно и с по-малко калории, което я прави в пъти по-добра за хора с активен начин на живот, отколкото която и да било друга бира.

По време на събитието всеки желаещ ще има възможност да получи консултация и да се запознае с генетичните тестовете NutriGen, създадени, за да установят кои спортове и кои храни са подходящи за всеки човек въз основа на неговия генетичен анализ.

Цялата информация за събитието „Влез във форма“ можете да намерите във Facebook събитието.

Пригответе си удобни маратонки и екип и заповядайте да спортуваме и да се забавляваме заедно на 22 юли! Очакваме ви!