Световният бранд FOLLI FOLLIE празнува 35 години опит

| от Mama Mia |


Готови ли сте да преживеете едно незабравимо лятно приключение заедно с шестима световни модни експерти на гръцките острови? Тази година три космополитни дестинации в Гърция ще станат домакини на нашите световно известни гости, които ще дойдат от цял свят, за да отбележат 35 години от основаването на световния бранд Folli Follie.

Неподражаем блясък, уникален стил, забавни партита, прохлада и весело лятно настроение ще ни отведат в три невероятно красиви гръцки курорта, изпълнени с бляскави изненади.

Любимата на всички марка за бижута и модни аксесоари, която преди години започна своето пътешествие от Атина, за да покори света, кани всички любители на модата да се присъединят към празниците 35 години Folli Follie.

Шест световни гурута в модата пристигнаха на 15 юни (четвъртък) в Гърция. Те ще започват своето пътешествие от красивата Атина с крайната дестинация космополитните слънчеви Аргосаронически острови, намиращи се близо до столицата, в двата живописни залива Саронически и Арголически, където ще открият 35 уникални преживявания заедно с новите бижута, часовници и аксесоари на Folli Follie.

Следете всички бляскави моменти от това луксозно приключение с едни от най-влиятелните модни експерти в света, в реално време, на официалния профил на Folli Follie в Instagram. Вдъхновете се от безупречния им стил и открийте любимите си бижута и аксесоари от най-новите колекции на Folli Follie.

След първата успешна кампания Folli Follie Island Hopping миналата година, която привлече интереса на хиляди модни фенове по целия свят, за втора поредна година Folli Follie отбелязва с бляскаво пътешествие своята 35 годишнина заедно с едни от най-популярните световни експерти в модата, на любимото си място – родната Гърция!

Насладете се на невероятните гледки заедно с нас!

Следете приключението на модните експерти на техните профили в Instagram:
Alyssa Lynch:
https://www.instagram.com/alyssalynch/
Claura Kiehl:
https://www.instagram.com/claurakiehl/
Ohh Couture:
https://www.instagram.com/ohhcouture/
Diipa Khosla:
https://www.instagram.com/diipakhosla/
Weylie:
https://www.instagram.com/weylie/
Belen Hostalet:
https://www.instagram.com/belenhostalet/