Първият най-добър приятел на вашето дете

| от |


Всички имаме любима плюшена играчка от детството, която пазим, дори да сме на 30 или на 40 години. Поставена грижливо върху леглото или върху шкафа, тя често ни напомня за най-хубавите години от живота ни – онези на безгрижие, смях и детски усмивки. Съхранявайки толкова дълго любимата плюшена играчка, ние нерядко всъщност се опитваме да запазим малкото дете в нас.

Гледайки децата си, ни се иска и те да имат своя любима играчка. А в наши дни освен мека, една плюшена играчка може да бъде много повече – истински първи приятел на всяко дете – да му пее, да му говори, да играе заедно с него.
Благодарение на Fisher Price и тяхното умно плюшено кученце от образователната серия Laugh & Learn, всяко дете може да има перфектния първи най-добър приятел.

Това кученце е един наистина умен и много приказлив приятел, с когото на никое детенце няма да му е скучно. Кученцето е меко и гушливо, но неговото най-голямо предимство е, че насърчава развието на детето още от най-ранна възраст по всестранни начини. Това се случва благодарение на многото функционалности, които играчката притежава.
Плюшеното кученце на Fisher Price ще усети веднага, щом вашето дете се допре до него и ще реагира на натискането на неговото краче, ръка, ухо или коремче със забавни песнички и фрази – повече от 100 първи думи ще запознаят детето с частите на тялото, цветовете, формите и чувствата.

Играчката е създадена с добавената технология Smart Stages, която позволява процесът на обучение от страна на кученцето да е съобразен изцяло с темпото на всяко бебче.

Тази технология предоставя три нива на игра в зависимост от възрастовата група и индивидуалния етап на развитие. Първото ниво е проучвателното ниво – предназначено е за деца на 6+ месеца. В това ниво бебчето може да натиска ръцете, краката, сърцето или ухото на кученцето и да чуе първите думи важни за неговото развитие.

Второто ниво е подходящо за деца на над една годинка – то ги окуражава и напътства, насърчава ги да експериментират, като броят сами, откриват цветовете и определят частите на тялото.

Третото ниво е свързано с подражанието. При него децата вече могат да играят ролеви игри с кученцето, да пеят песнички, както и да танцуват, като същевременно с това разширяват своя речник.

Всичко това прави кученцето и сестричката му не само добри приятели на вашето дете, но и ваши ценни помощници в отглеждането на детето ви. Те са перфектният подарък за Деня на детето.

Образователното кученце – в разновидност момче и момиче – може да се намери в търговските обекти на КомсеД, както и в магазините за детски играчки Хиполенд. А специално за Деня на детето от Mamamia.bg искаме да подарим на двама родителя от вас кученце Laugh & Learn, за да зарадвате с него своето дете.

Повече за това как можете да участвате в нашата съвместна игра ще откриете във Facebook страницата на mamamia.bg