NIVEA Soft – да споделиш красотата и свежестта с най-добрата си приятелка

| от |


Всяко лято е източник на спомени, които често са споделени с най-близката приятелка. От разходки по плажа до незабравими вечери под звуците на музика.

Приятелството обаче не се изчерпва с взаимно забавление, но върви и с грижата за другия – от това да дадеш мнение за най-доброто лятно облекло, през съветите за правилните козметични продукти и дори споделянето на такива.

Последното е особено от полза през онези летни вечери, когато ненадейно най-добрата ти приятелка реши да пренощува у вас. Би било чудесно да имаш под ръка мултифункционален крем, който пасва идеално както на твоята, така и на нейната кожа. Нали?

Е, нека приветстваме на сцената NIVEA Soft – хидратиращ крем за лице, ръце и тяло, който ще се настани ненатрапчиво в женската ви компания, за да утоли жаждата на кожата – твоята и на приятелката ти.

Още с отварянето на кутията ще усетиш свежия полъх, леката консистенция и приятен аромат, така бленувани в горещ летен ден. NIVEA Soft е продукт, който определено носи обещание, че ще го заобичаш още с първото нанасяне.

Защо обаче да е добре да имаш под ръка точно него?

Когато си на 20, кожата е сияйна и здрава. Синтезът на колаген е висок и това осигурява максимална свежест и красота. Единственото, което е нужно да правиш, е да поддържаш тази добра основа, като включиш ежедневна хидратация.

NIVEA Soft е перфектният продукт за млада кожа, който ще ѝ осигури 48 часова хидратация. Тайната на успешната му формула се крие в съставките. Една от тях е витамин Е, който има антиоксидантни свойства и придава на кожата свежест, защитавайки я от свободните радикали.

Друга важна съставка е маслото от жожоба, което има успокояващ ефект и предпазва от изсушаване. Естествено, изчистено, балансирано – това е съдържанието на крема, а кожата ти определено се нуждае точно от него.

Голямо предимство на NIVEA Soft е, че е подходящ за всяка кожа, независимо дали е чувствителна или „по-претенциозна“. Той е създаден, за да бъде споделян и да задоволи нуждите не само на кожата на лицето, но и на ръцете и тялото.

Затова ако си минималист, този продукт е точно за теб. Той ще осигури дълготрайна хидратация на всяка част от тялото ти и ще спести нуждата от много на брой продукти.

Ето няколко предложения, които да опиташ още днес, докато се наслаждаваш на NIVEA Soft. Не пропускай да ги споделиш с най-добрата си приятелка, така че да се насладите заедно на усещането за лятна свежест и красота:

Сутрин

Преди да се втурнеш в новия ден, отдели няколко минути спокойствие и грижа за себе си. Започни сутрешната си рутина със събуждане на кожата, като почистиш лицето си само с хладка вода.

Остави го да изсъхне от само себе си, без да го търкаш с кърпа, за да не нарушиш кожната бариера. Вземи малко количество NIVEA Soft и с потупващи движения го нанеси по кожата на лицето си. Включи кръгови движения, докато кожата го поеме напълно.

Хидратиращото въздействие ще ти донесе мигновено усещане за дълбоко овлажняване и ще запази влагата в кожата по време на дългите часове пред компютъра.

Обед

Когато излизаш от вкъщи, не пропускай да вземеш NIVEA Soft със себе си, защото ще бъде твоят грижовен приятел, когато усетиш кожата на ръцете си суха. Дори да се налага да миеш ръцете си често, действието на крема ще подпомогне подхранването на кожата на ръцете, така че да я усетиш мека и овлажнена.

Вече не е нужно да се чудиш дали момичетата около теб имат подходящ крем за ръце, защото NIVEA Soft ще се превърне в твоя най-верен помощник в борбата със сухата и раздразнена кожа.

Вечер

Вечер, след като си преминала през дълъг и изморителен ден, е време за напоителен душ, който да отмие натрупаните негативни усещания.

След него се потопи в релаксиращото усещане, което ще ти донесе NIVEA Soft, докато го нанасяш по цялото си тяло. Свежест и хидратация от глава до педи – това е обещанието на крема, който във всяка ситуация е до теб, за да се погрижи за нуждите на кожата ти.