Модерни детски рокли за малките принцеси

| от Спонсорирано съдържание |


Времената се променят, но някои неща си остават все същите.

Имало едно време…” – не случайно всяка детска приказка започва с тази крилата фраза. Тези магически думи винаги много са впечатлявали малките момиченца и до ден днешен продължават да ги ентусиазират много. 

Вълшебните истории им помагат да развият въображението си, а също и да изградят ценностната си система, тъй като всяка приказка им дава морален девиз и изводи. И още от памтивека по-голямата част от тях си мечтаят само за едно – да бъдат принцеси, когато пораснат.

Някога по-старите поколения имахме възможност да се обличаме така само за рождения си ден или за карнавал. При това се налагаше майките и бабите ни да преправят костюмите ни с помощта на стари пердета и парчета плат и да стоят до късно на шевната машина, за да сложат допълнителни украшения само и само да ни угодят на прищевките. С достъпните цени и множество приказни модели на сайта Kidso.bg всяко малко момиче вече може да се превърне в знатна особа с подобаващ тоалет.

момиче, дете

Всяка малка дама се превръща в чудна принцеса с нашите рокли

Нашите модели са подходящи за всички възрастови групи между 0 и 14 години. Всяко момиче си има своя любима принцеса. Затова и роклите за момичета , които предлагаме, са вдъхновени от най-различни героини, както от приказките, така и от вечните детски филми. Обшити са с пайети и украсени с дантела, вталени и с ластичен набор, който напомня на истинска бална рокля. Благодарение на голямото разнообразие при нас тук всяко момиченце бързо ще намери тоалет в любимия си цвят.

Младата принцеса има възможността да избира между рокля с обем в долната част или рокля тип “фея” с асиметрична пола. Някои рокли се състоят от две части за по-голямо удобство – топ и пола, но крайният резултат е невероятно съчетание.

Можете да използвате функционалностите на удобното ни меню, за да прецизирате търсенето си. По този начин ще можете светкавично да получите желаните резултати. Поръчайте бързо и удобно дори когато партито е само след няколко дни. Предлагаме възможности и за доставка до куриер или до врата.

Пантофки, подобаващи за случая

момиче

Обувките на истинската кралска особа са не по-малко важни от нейната рокля. Момиченцата могат да изберат пантофки с панделка или обувки тип “балеринка” по свой вкус и мярка, а родителите от своя страна ще са щастливи и спокойни, че всичко това е на изгодна цена.

Принадлежности за принцеси

Ефирните рокли могат да се комбинират с подходящи детски бижута и шарени и бляскави аксесоари. Така магията ще бъде пълна и вашето малко момиченце ще се преобрази в същинска принцеса. Тези и още много щуротии за малки принцеси можете да намерите в нашия онлайн портал.

Организирайте модно ревю за малките принцеси от квартала

Ако дъщеричката ви харесва модата и й създава удоволствие да се облича като принцеса, защо не й създадете един чудесен повод да се разходи в любимия си тоалет? Можете заедно с останалите родители на момиченца да организирате модна гала вечер, в която всяка да покаже своя тоалет на принцеса. За да са доволни всички, пригответе по едно подаръче за всяка участничка. Може да е подаръчна чантичка с микс от малки подаръчета или лакомства за спомен от вълшебното събитие.

Плажни идеи за малки знатни дами

В разгара на летния сезон обаче по-често сме на плажа, отколкото на официални събития, изискващи бален тоалет. Когато момиченцата искат да се чувстват като принцеси дори и на морския бряг, вземете им пончо с морската русалка Ариел . Пременена с него, тя ще се чувства като истинска владетелка на подводното кралство по време на своята ваканция.
Помогнете на своята принцеса да напише своята лична приказка. “И те живели дълго и щастливо”.