Kaufland обогатява собствените си текстилни марки с нова модерна линия дрехи за деца

| от Спонсорирано съдържание |


В навечерието на новата учебна година Kaufland България обогатява портфолиото си от собствени текстилни марки с нова модерна линия дрехи за деца, изработена от естествени влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS*. Hip&Hopps e млада по дух марка, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години, а продуктите от серията са създадени с мисията да носят удоволствие и комфорт.

Компанията вече предлага разнообразие от дрехи с марката Hip&Hopps в своята мрежа като детски блузи, панталони, клинове, якета, спортни обувки и чанти и различни аксесоари. Тази седмица търговската верига допълва линията с есенните предложения на бранда –детско яке за дъжд, непромокаеми панталони, гумени ботуши и сгъваеми цветни чадъри.

Kaufland_HipHopps_02

Всички продукти на Hip&Hopps впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Преработените естествени влакна, използвани за дрехите, са от мек и удобен за носене органичен памук без замърсители. Линията е произведена при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Hip&Hopps e втората собствена линия дрехи за деца, която Kaufland представя на пазара в рамките на няколко месеца. През юли компанията предложи на потребителите Kuniboo – марка за бебешки дрехи, изработени изцяло от био памук с мисъл и грижа за най-малките представители на семейството.

По този начин компанията продължава да обогатява своето портфолио от собствени марки, създадени с грижа и мисъл за цялото семейство.

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.