Иван Тишев + Надето = Въпрос на любов в Сердика Център

| от Спонсорирано съдържание |


„Въпрос на любов“ е от онези игри, които са идеални за приятели, влюбени и семейства.

Кратка предистория. В последната седмица над 200 двойки се включиха в предизвикателството на Сердика Център, а именно: да посетят ТВ студиото на ниво -1, да отговорят на 10-те въпроса на водещия Галин Найденов и да разберат колко добре се познават. Е, отговорите им не винаги съвпадаха на 100%. Никой не пострада, май. Накрая често беше „Горчиво!“, но подаръците бяха сладки. Буквално и преносно. Гарантирани награди за всички участници, а всеки ден 50 + 50 лв. ваучери за пазаруване (+ още 50 лв., ако двойката присъства на тегленето). Голямата награда обаче… все още не „паднала“ в капана на любовта. Скоро…

DSC_3105

В сегашно време. Датата е 14 февруари. Не просто заради Деня на влюбените. Защото от 17:00 до 20:00 часа специални гост-звезди и водещи на „Въпрос на любов“ Сердика Център ще бъдат Иван Тишев и неговата половинка Надя от онлайн сериала „Не така, брат“. Точно така, брат. Включи се за шанса да спечелиш дневната награда и да участваш в жребия за голямата – 2 ваучера за пазаруване в Сердика Център, всеки от тях на стойност от 1000лв. Вземи приятел, съпруг/а, „ние сме просто приятели“, наистина само приятел, BFF, майка, баща, брат, сестра, пета братовчедка, леля от чужбина, съученик, съсед… и се чакаме на Голямата ротонда в Сердика.

А след това… Ех любов… Идва без да пита, прави каквото си иска, а ние искаме още и още. Дойде ли, обаче, устоява на всяка проверка. Евентуално. Въпрос на любов е. Отговорът знае само сърцето.