Hip&Hopps: с мисъл за малчуганите в студените зимни дни

| от MamaMia |


Всеки сезон е предизвикателство, когато става въпрос за гардероба на малките – особено тези между 6 и 12 години, които всяка година откриват нови неща в играта на открито и закрито, за които съответно е необходима съответната екипировка.

На помощ на тези родители идва модерната линия дрехи за деца Hip&Hopps, която тази година е обновена с близо 20 нови сезонни подукта. Така колекцията на марката вече включва над 75 артикула. В разгара на зимния сезон, компанията мисли за децата в училищна възраст, като представя разнообразие от текстил, изработен с естествени влакна от биопамук без замърсители.

Компанията допълва Hip&Hopps колекцията си с нови модели детски якета, дънки, блузи с дълъг ръкав, суитшърти, пуловери и ризи, спортни панталони и клинове, боти и спортни обувки за момичета и момчета в различни цветове и размери.

Hip&Hopps_1

Hip&Hopps e млада по дух марка, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години, зад която застава Kaufland. Произведена по щадящ природата начин, линията е изработена от мек и удобен за носене органичен памук без вредни вещества, сертифициран по стандарта GOTS*. Продуктите от серията впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Всички продукти на Hip&Hopps са тествани в независими лаборатории и институти.

Hip&Hopps е част от портфолиото от собствени марки на Kaufland, създадени с мисъл за цялото семейство и с внимание към околната среда.

Колекцията се допълва от Kuniboo – собствената линия бебешки дрехи на търговската верига, изработени изцяло от био памук с грижа за най-малките. В началото на годината компанията представи и Newletics – нова спортна линия, изработена от органичен памук без замърсители за всички спортуващи – от начинаещия до професионалиста.

Hip&Hopps_3

*Стандартът GOTS (Глобален органичен текстилен стандарт) включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.