Ана Динкова: Ефективен капсулен гардероб

| от MamaMia |


Помолихме Ана Динкова от Ana’s Handbag да направи своя избор за пролетта от селекцията на Global Brands. Ана има стил, който ни допада, затова и смело ви оставяме в нейните ръце.

Колкото и да предразполага към промени пролетта, поставям комфорта, практичността и бързината при комбинация на дрехите на първо място.

С годините успях да изградя някакъв стил или по-скоро комбинация от стилове, което ми помага да съчетавам дрехите в гардероба ми помежду си и по този начин почти всичко, което притежавам се превръща в нещо мулти-функционално.

От селекцията Dare to Wear и разкошната кампания на www.globalbrandsstore.com, която дава възможност да се спечели ваучер за 300 лв. шопинг, само с едно споделяне на избран outfit + #DareToWear във Facebook ли Instagram, най-много ми допадат тези 4 комбинации, защото намирам, че дрехите могат да се съчетават помежду си и изграждат един хубав гръбнак на гардероба за топлите месеци, като внасят едновременно актуалност и всички дрехи до една са „парчета“ характерни за моя начин на обличане и предразполагат за всякакви комбинации.

Daretowear

Ежедневието ми е свързано с твърде много „тичане“, затова обикновено нося задължително удобни равни обувки, в повечето случаи през пролетта дънки с риза и сако, за по-дамски вид или с тениска и кожено яке за по-хашлашки такъв.

Daretowear

Пола + сако или рокля + сако носех са твърде класическа офис-комбинация, за това определено предпочитам да нося роклите си с кожено яке или ако е особено топло – с деним яке.

Daretowear

Обожавам шалове, с които много лесно разнообразявам и освежавам и най-скучните дрехи. Прави ми впечатление, че жените не си играят достатъчно смело с аксесоарите, а една интересна чанта, златисти обувки, красиви слънчеви очила, шалове, огърлици и гердани и дори брошки могат да преобразят ежедневното облекло и дори да повдигнат настроението.

Daretowear

Основните дрехи, които съставят идеалния мултифункционален капсулен гардероб според мен са: дънки/деним изобщо, черен панталон, черна рокля, черно сако, красиви ризи, удобни тениски, задължително поне един чифт секси обувки на висок ток, тренч или леко палто, което да може да се носи в преходните сезони, кожено яке и винаги една малка вечерна чанта и една голяма и удобна ежедневна чанта, нещо секси като риза от дантела или лек копринен шифон, която да може да се комбинира както със строг костюм, така и да става за носене на танци, например с дънки и секси обувките на ток.

Img0422++

Пътувам сравнително често и имам нужда от дрехи, които да могат да бъдат актуални и адекватни на всяка точна на планетата, без да се твърде авангардни или прекалено класически и скучни. Изграждането на капсулен гардероб е особено удобно, когато имаш малко време, за да опаковаш багажа си, защото удобството дрехите да могат да се комбинират помежду си е незаменимо!