Един смарт тракер и цялото спокойствие за семейството

| от MamaMia |


Дали е плашещо да знаем какво се случва с важен за нас човек/обект през цялото време на денонощието? Или пък това е едно изключително спокойствие? Хора много, мнения също – но по-скоро смятаме, че използването на проследяващ тракер носи много повече ползи в определени ситуации, отколкото някакъв вид притеснения. Защо? Ще разгледаме в следващите редове.

За малки и големи

Ако сме в разцвета или в най-силните години от живота си (между 30 и 50), то притеснението около това дали ще се справим с дадено ежедневно предизвикателство рязко спада. Жените в тези години определено можем да кажем, че се чувстваме в апогея на супер силите си, но това не важи до голяма степен, както за нашите прекрасни възрастни родители, така и за малките ни детски съкровища, които всеки ден могат да имат нужда от някаква спешна връзка или комуникация с нас. Да знаем къде точно се намират те, както и да можем да комуникираме с тях при всякаква възникнала спешна ситуация е огромен плюс, когато се повдигнат въпросите за употребата или използването на проследяващ тракер.

Не е чак толкова странно или стряскащо да закачим по един малък симпатичен тракер в детската раничка на детето си, когато сутрин го изпращаме за поредния учебен ден от годината. Или пък да обясним на възрастната си майка какво е това нещо тракер и защо е хубаво да го носи постоянно със себе си, дори и само да е отишла до нейната любима комшийка от съседния вход. Защото спокойствието за нас е спокойствие и за тях.

За малкия сладък Шаро

Всеки, който има удоволствието да се наслаждава на присъствието на домашен любимец вкъщи знае, че тези животинки обичат от време на време да се губят, ей така, без да мислят за последствията или възникналите проблеми от това тяхно доста авантюристично приключение. Но има и определени разсеяни моменти, в които и ние сме си виновни за тяхното изгубване. Затова, за да не се получават повече такива напрежения, услугата Смарт тракер от Yettel за домашния любимец може да ни спести доста излишни главоболия. Услугата представлява комбинация от GPS проследяващо устройство MyKi Spot и специален абонаментен план от Yettel с включени минути и MB, с която можем да държим изкъсо малкия ни сладък Шаро, дори и той да иска много да ни избяга.

Но най-голямото предимство от услугата Смарт тракер, можем да видим в практичния SOS бутон, който може да бъде активиран при спешно възникнали ситуации, свързани с нашите деца, приятели или родители. Активирането на този бутон осъществява обаждане до три запаметени номера, като може да приема обаждане и от седем такива. Също така можем да въведем безопасни зони в радиус от 50 м до 10 км, при които да получаваме известие, ако притежателят на тракера ги прекрачи. Но има и още едно страхотно предимство на тази услуга.

За важния багаж

Освен за изграждането на спокойствие в семейството, услугата Смарт тракер може да ни послужи и като смарт информатор, тогава, когато искаме да проследим дали даден предмет или обект си е точно там, където ние искаме да бъде. Представате си, че сме на летището, във влака или на романтичен средиземноморски круиз, а багажът ни е най-ценното и скъпо нещо с нас в този момент. За да изградим спокойна и разпускаща почивка, спокойно можем да поставим тракера в нужния багаж, и да не мислим повече какво може да се случи с най-ценните ни вещи, а да мислим за всички онези прекрасни мигове, които екскурзията ни предлага.

Повече за услугата Смарт тракер и нейните цени и предимства, може да откриете на сайта на мобилния оператор Yettel.

Вижте още: 

Децата копират родителите онлайн