Да летиш на високо е хубаво. Особено с истински балон в Сердика Център

| от Мамамиа.бг |


Децата имат толкова различни мечти, колкото различни са и самите те. Но ако има едно нещо, за което всяко едно дете мечтае на даден етап, то това е да полети само.

Именно за малките и порасналите мечтатели, екипът на мол Сердика Център изгради специална инсталация с балон, която дава възможност на всички градски хлапета да полетят нависоко за няколко минути. До 9 юли, на ниво -1, Голямата ротонда, специалният кът ще очаква своите летци от 16:00 до 19:00 часа през делничните дни и от 11:00 до 18:00 часа през уикенда.

DSC_8956

Единственото, което е нужно е да се наредите на опашката и да запишете своите деца за атракцията, която ползвате безплатно и да се подготвите да снимате широко усмихнатите лица на вашите малчугани.
И не, не трябва да се притеснявате за безопасността им. Балонът се издига максимум едно ниво нагоре, не повече. Всички деца, които се качват в него се обезопасяват с каски и предпазни колани, които се връзват чрез карабинери към балона за максимална сигурност при всякакви движения. Самият балон е вързан през цялото време за земята без шанс да отлети. Не споделяйте обаче тази малка тайна с вашите наследници, за да не развалите магията.

DSC_9059

От Serdika Center са подсигурили и екип от трима човека, който ръчно управлява нивото, на което се издига до определена височина. По-малките на възраст летци се издигат на по-малка височина, а по-смелите и пораснали пилоти се издигат на малко по-високо. Така и малки и големи могат да се насладят по-пълно на удоволствието от полета.

Само да ви предупредим – балонът е пригоден само за най-малките летци. Окъпан от слънчевите лъчи влизащи през покрива на Сердика Център, идеята за полет ще се стори изкусителна дори и за самите вас. За съжаление обаче надали ще се съберете в малкия кош, тъй като той е пригоден само за деца над 2 години тежащи до 25 килограма.

Вместо това в къта за оцветяване детето ви може да рисува, оцветява или прави макети на балон с усмихнатите аниматори.

Затова ако вашите деца протестират срещу скучното лято в града или липсата на море в близките дни, то до 9 юли може да ги изненадате с незабравим полет с балон в Сердика Център.

DSC_8999

Програмата на събитието:

Полет с истински балон: през цялото време от 01 до 09 юли
• Делнични дни от 16 до 19 часа
• Събота и неделя от 11 до 18 часа
Направи макет на балон: делнични дни от 16:00 до 19:00
Работилница с експерименти и демонстрации: уикенда от 13:00 до 17:00
Рисуване на лица: уикенда
Работилница за оцветяване: всеки ден до 9-ти юли