Бижутата говорят: Косара и Pandora- любов от пръв поглед

| от MamaMia |


Винаги съм очаквала, че майките и дъщерите или сестрите би следвало да имат сходен вкус. Колкото повече пораствам обаче толкова по-често се убеждавам, че вкусовите предпочитания на хората са уникални като отпечатъците от дланта на ръката ни.

Затова заедно с екипа на PANDORA поканихме няколко техни последователи, които помолихме да споделят своите любими бижута от колекциите им. И да, предположенията ни се оказаха верни- нямаше и две еднакви комбинации от талисмани, гривни или пръстени. Всяка една от дамите беше персонализирала и пречупила бижутата през своя собствен вкус, преживявания и мечти.

Третият участник в нашата красива селекция се казва Косара и работи в сферата на държавната администрация. Тя влетява на снимките с щурм и широка 100 каратова (да, точно така, 100 каратова) усмивка. Косара е от онези хора, с които би искал да станеш близък приятел още щом се запознаеш. С огромно настроение и емоция започва да разказва за всеки един от талисманите. Специално внимание ни обръща на две- една красива огнено червена люта чушка и една миниатюрна италианска кафеварка, която дълго време издирвала преди да се сдобие с нея.

Косара се съгласява да застане пред камерата ни след известно увещаване. А докато позира си говорим за бижута, талисмани, любов и приятелства.

DSC_9499

Свързвате ли бижутата, които показвате тук с ценни за вас моменти от живота ви? С кои?

Косара: Да. Всеки талисман носи спомени и емоции. Обожавам факта, че вече завършената гривна от Pandora разказва история за човека,който я носи – за неговите хубави спомени и мечти.

Има ли разлика между бижутата, които носите в свободното си време и тези за работа?

Косара: Често са различни. Самите бижута обаче са толкова пълни с детайли, че това ми позволява да им сложа акцент в зависимост от настроението ми и случващото се в деня. Често ги подбирам просто подбирам по цвят 🙂

DSC_9490

Ако бижутата ви можеха да говорят, какво биха казали за вас?

Косара: Че твърде много се вглеждам в детайлите или че винаги търся най-доброто съчетание.

Ако на далечно пътешествие трябва да вземете само два от любимите ви аксесоара кои биха били те?

Косара: Обеци и първата ми гривна на Pandora – тя ми е подарък, който емоционално ме свързва със семейството и дома.

Коя е любимата ви комбинация аксесоари?

Косара: Обичам гривни. Често комбинирам по няколко на една ръка.

Кое е бижуто, което никога не бихте сложили?

Косара: Не бих носила нещо кухо и лъскаво, без заряд и послание. За мен бижутата са конкретен личен израз и вероятно точно заради това Пандора са любимите ми бижута.

Колко време ви е нужно сутрин, за да изберете какви аксесоари да сложите?

Косара: Веднага решавам – повечето ми бижута са на Pandora и, каквото и да сложа, винаги изглежда добре и на място.

Какви бижута бихте избрали за вечер с вино с приятелки?

Косара: Богати, изразителни, тежки.

DSC_9506

А за среща с любимия мъж?

Косара: Фини и деликатни бижута.

Има ли бижу, което много рядко сваляте?

Косара: Да, нежната гривна Безкрайност на Pandora.

Най-новата концепция #DO на PANDORA е посветена на силните, неповторими жени. Пораснали момичета, които със своя талант и умения успяват да спечелят признанието на околните. Жени, които не престават да създават, да се борят, да пътешестват, да обичат, да страдат, да се усмихват и да побеждават. За да отпразнуваме красивите нови колекции на PANDORA през идните дни на страниците на Mamamia.bg ще ви срещнем с още няколко цветни жени родени да блестят и да вдъхновяват.

Първото интервю от серията може да прочетете тук.