„Приключенията на Рапунцел и разбойника“ започва по Дисни Ченъл през октомври

| от MamaMia |


Дисни Ченъл обявява премиерата на продукцията „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, анимационен сериал за деца и техните семейства, базиран на пълнометражния филм на Уолт Дисни.

Премиерата на продукцията е на 2 октомври, понеделник, от 17:00 часа по Дисни Чанъл. Новите епизоди ще се излъчват от понеделник до петък от 17:00 часа с повторения на същия ден от 21:00 часа и на следващия ден от 09:30 и 13:00 часа.

Действието в сериала разглежда периода между пълнометражния филм от 2010 година и краткия филм от 2012 година „Рапунцел и разбойникът завинаги“. Рапунцел се запознава с родителите си, кралството и хората от Корона. Нейният неудържим дух и естествено любопитство за света я водят до осъзнаването, че тя има много да научи преди да приеме кралската си съдба.

TANGLED: THE SERIES - "What the Hair?!" - Rapunzel and Cassandra venture out to a wizard's cottage to try and find out what has happened to her hair. This episode of "Tangled: The Series" airs Friday, March 24 (7:30 - 8:00 P.M. EDT) on Disney Channel. (Disney Channel) VARIAN

Тя със смелост отлага коронацията си и се впуска в страхотни приключения за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена. В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон помощник Паскал и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра – здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.

TANGLED: THE SERIES - "What the Hair?!" - Rapunzel and Cassandra venture out to a wizard's cottage to try and find out what has happened to her hair. This episode of "Tangled: The Series" airs Friday, March 24 (7:30 - 8:00 P.M. EDT) on Disney Channel. (Disney Channel) MAXIMUS, EUGENE

В подготовката за премиерата на сериала, на 23 септември от 11:30 часа Дисни Ченъл представи своя оригинален филм „Рапунцел и разбойникът: Преди завинаги“, който показва Рапунцел, която се сблъсква с новите отговорности на принцеса, както и с прекалено покровителствено настроения ѝ баща. Рапунцел от все сърце обича Юджийн, но не споделя неговото желание незабавно да се ожени и да се установи между стените на замъка.