Кой каква роля ще играе в Къщата на ВИП Брадър?

| от Теменужка Пашова |


ВИП Брадър започна с трима водещи и приключи с един и половина – Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев и Азис. Дамата в тази тройка беше, както винаги, прекрасна. Азис се появи в самото начало, за да обяви новата рубрика и изчезна, а Ники Кънчев се загуби някъде в средата на kick off-а в аутокюто си.

Снощи бяхме свидетели на претопляне на добре познати лица, водещи и сценарий. Единствените нови неща, на които станахме свидетели бяха новият интериор на Къщата, влизането на Папи Ханс и водещият Азис. А иначе съквартирантите са напълно очаквани и предвидими. Започвам с тях по реда, в който минаха по червения килим.

Папи Ханс или Константин Трендафилов – може би ще прави кекс и всичко ще му е точно, но за него никой не можеше да предположи, че ще влезе в Къщата, може би защото ни се искаше да им откаже. От една страна се разочаровахме, от друга се надяваме поне той да направи нещо интересно през този сезон.

Ваня Костова и Ева от Тоника – естрадните певици. Винаги има по една звезда от близкото минало, която е позабравена от обществото, а младите трудно я разпознават. В предишните сезони това бяха Марги Хранова и дует Ритон.

Нора Недкова – плеймейтката. Напомпаната „красавица“, която смята, че е велика и всичко й е позволено. Тя е в къщата с една единствена цел – да завърти главата на някой от мъжете. Ако не успее започва да дразни дамите от естрадата с капризи и изисквания. Подобни персонажи, които са влизали в Къщата са Моника Валериева, Светлана Василева, Златка Димитрова, Елена Кучкова.

Божана – готвачката. Вече сме били свидетели на подобни герои като Ути и Мариела Нордел, около които се въртеше целия сюжет по време на техните сезони, защото бяха доста колоритни. Сега ще проверим дали Божана ще успее да изиграе тяхнята роля или ще се изгуби в по-силните персонажи в Къщата.

Стефан на Гала – Така и не успяхме да запомним фамилията на този човек, той винаги ще си остане Стефан на Гала. Неговата роля, както и в живота, ще е Стефан на Гала.

Мира Добрева – перфектната жена. Мира Добрева е персонажът, който видяхме в лицето на Ирина Тенчева. Тя е добра с всички, опитва се да умиротворява, да е в центъра на всичко случващо се и да изпъкне с добротата си, тя потушава всеки скандал и е приятелка с всички съквартиранти.

Валентин Кулагин – гримьорът. Във всеки сезон има по един ексцентричен, дотолкова че в повечето моменти се чудиш дали не е луд или прекалено добре играе някаква роля, която ти не разбираш. Ярък пример за подобна персона беше участието на Луна в два от сезоните на ВИП Брадър.

Веселин Плачков – човекът, който изигра Васил Левски и мъж на Мариана Попова. Нямаме какво повече да кажем за него. Може би се очаква някоя дама да го прелъсти, както се случи със Станимир Гъмов и Иво Аръков, но никой не знае какво ще се случи с него през следващите два месеца.

Ванко 1 – певецът, който не си трае. Може би продуцентите очакват Ванко 1 да е новият Фънки, но за жалост няма да им се получи. Тъй като Фънки е интелигентен и въпреки че беше прекалено откровен, дори на моменти груб със съквартирантите, му се получаваха нещата – цялостното му отношение към останалите беше доста забавно и саркастично.

Розмари – моделката. Миналият път това беше Глория. Тя е ексцентрична, интелигентна и отворена.

Лора Караджова – нека бъде лято, ама надали. Дъщерята на баща си, на която сценаристи и продуценти ще се опитат да отключат тъмната страна, въпреки че тя не им помогна много, като скри от тях по какъв начин могат да го направят.

Ричард Величков – фитнес маниак, фитнес звезда, фитнес инструктор. Тренира звезди и иска на улицата всички да се снимат с него. Изказването му, което чухме по време на визитката му, беше напълно достатъчно да разберем що за стока е той.

Диона – певица, която никой не знае. Ако трябва да сме честни тази жена я чухме за първи път снощи. Може би тя ще поеме ролята, която изигра пияната Дебора миналата година?! Това засега е само предположение, защото ни липсва подобен персонаж.

Наско Колев – участник от друг риалити формат – в случая музикален. Всяка година има по един такъв, който запълва дупки на някой, който се е отказал в последния момент.

Петко Димитров и Яна – влюбената двойка, от която се очаква да правят секс в Къщата, а след това в жълтите вестници и сайтове да бъде обявено „Шок. Ужас. Видео 18+“.

Сега само остава да гледаме и да видим дали ще се случи нещо различно или ще вървим по вече утъпкани пътеки през следващите два месеца.